Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ Ε-ΜΑΙL KAI... ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ

.... Η χαρτοβιομηχανία Θράκης έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία" ... Η χαρτοβιομηχανία Θράκης Diana έχει αναγνωρίσει τα Σκ...

....
Η χαρτοβιομηχανία Θράκης έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία"

... Η χαρτοβιομηχανία Θράκης Diana έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία" . Τα αρχικά που βλέπετε στα αριστερά αντιστοιχούν στις χώρες. Το ΜΚ είναι για τα Σκόπια ως "Μακεδονία". ...

Μποϋκοτάρετε τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας! Στείλτε επίσης e-mail διαμαρτυρίας στο sales@diana.gr που μπορείτε να δείτε και παρακάτω. 'Η θα σταματήσουν αυτή την χυδαιότητα που διαπράττουν με μοναδικό σκοπό το κέρδος ή να μετακομίσουν στα Σκόπια και να πουλάνε στους Σκοπιανούς τα προϊόντα τους. Κατακλύστε τους με e-mail. Κάντε τους βούκινο!

Ευχαριστούμε τον φίλο για τις φωτογραφίες. Ότι πέφτει στην αντίληψή σας σχετικά με ελληνικά προϊόντα που αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως "ΜΚ" παρακαλούμε να μας το στέλνετε για να σταματήσουμε να αγοράζουμε από τις συγκεκριμένες εταιρείες!

18 σχόλια

  1. Επίσης άμα δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη εταιρία τροφοδοτεί.. τα supermarket ΑΤΛΑΝΤΙΚ , αμα δεν κάνω λάθος δηλαδή νομίζω ότι πάνω στα προιόντα της μαζί με το λογότυπο diana υπάρχει και το λογότυπο ΑΤΛΑΝΤΙΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤΤΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ακομα να καταλαβεται οτι τπτ δεν γινεται για το καλο της πατριδας αλλα για προσωπικα συμφεροντα???
    ξυπνιστε κακομοιρα ανθρωπακια προσγειωθητε στην πραγματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Prepei na fane kala twra oi ths DIANA...Parte tou soloi thlefwno kai allakste tous ta fwta...to thlefwno fainetai sthn suskeuasia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eiste tragika kai tautoxrona geloia noumera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ΕΛΛΗΝ

    Και τι μ' αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ε βεβαια, δεν λεει τωρα να σκουπιζετε τους ελληνικους αριους κωλους σας με μειοδοτικο χαρτι "μακεδονιας"

    α ρε νουμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημητράς σε Σκοπιανούς: οι εθνότητες και οι χώρες δεν αλλάζουν όνομα!

    http://www.macedoniaonline.eu/content/view/6418/45/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό θα είναι να καταλάβουν και να
    διορθώσουν ΜΟΝΟΙ τους την απρέπεια.
    Η λύση να μετακομίσουν στα Σκόπια είναι παρακινδυνευμένη. Βλέπετε πό-
    σες άλλες Βιομηχανίες μετακόμισαν και πόση ανεργία υπάρχει. Μη λοιπό
    ν από την Αθήνα και εκ του ασφα- λούς πετάμε ρουκέτες, για να μην πω τίποτα άλλο, γιατί δε θα μείνου-
    με εκτός δουλειάς εμείς. Συγκρατη-
    θήτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν προσέξετε στην φωτογραφία που αναγράφει τις χώρες και την αντίστοιχη ονομασία, η βουλγαρική γραφή της ονομασίας του προϊόντος είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν των Σκοπίων, τό οποίο σημαίνει ότι βούλγαροι και σκοπιανοί έχουν την ίδια γλώσσα και γραφή αυτά που τους δίδαξαν δηάδή οι Κύριλος και Μεθόδιος, άρα καμμία σχέση με Ελληνικά. Ετσι γελοιοποιούνται και αποκαλύπτονται οι ψεύτες και οι πλαστογράφοι της ιστορίας. Από τις 6000 επιγραφές που έχουν βρεθεί σε ανασκαφές στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Ανατολικής Ρωμυλίας, ούτε μία εξ αυτών έχει κάποιο γράμμα που να ομοιάζει με αυτά που αναγράφονται στο επικάλυμμα του πακέτου με τις χαρτοπετσέτες. Μόνοι τους λοιπόν γελοιοποιούνται. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να βρεθεί ο χαφιές που έδωσε την άδεια να τυπωθεί αυτό το πράμα, και να τον περιποιηθούμε αναλόγως. Εως τότε διαγράψατε αυτά τα προϊόντα από τους καταλόγους των αγορών σας. Επίσης όσοι γνωρίζετε βιομηχανίες που "μετακόμισαν" στα Σκόπια για παραγωγή φθηνών προϊόντων αλλά εξακολουθούν να τα πωλούν πανάκριβα στην Ελλάδα, γνωστοποιήστε τα για να έχουν και αυτές την μετεχείρηση που τους πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ DIANA :

    " Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ
    ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΥΝΝΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΩΣ "ΜΚ".
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΩ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγγνώμη, τους έχουμε ή όχι αναγνωρίσει σαν κράτος με την ονομασία "ΠΓ Δημοκρατία της Μακεδονίας";; Τα χαρτιά υγείας μας πείραξαν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ZEΡΙΤΗ ΥΜΝΗΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΛΕΝΙΟΥ ΑΡΠΑΞΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ ΓΗ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΧΟΝΔΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΑΛΛΑΖΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΗΛΗΚΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΖΟΒΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΛΑΟΥΡΑ ΜΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΓΓΑΝΑ ΞΑΝΘΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΠΛΩΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ.ΕΣΒΥΣΕΣ ΖΕΡΙΤΗ.
    ΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ.ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ .

    Ο.Ε.Ν ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε γαμώ τον μπελά μου! Εκνευρίζομαι αφάνταστα! Τι στο διάολο; Αρχίζω να νιώθω πως χάνω τον τόπο μου εντελώς [...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε παιδιά πάρτε το χαμπάρι, άμα δεν κάνουμε κάτι πάει την ΄χασαμε την ελλάδα μας με αυτούς που μας κυβερνάνε!
    Είτε μπλέ είτε πράσινοι τα ίδια σκ..ά είναι όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oλα τα ελληνικα προιοντα που εξαγονται προς την Fyrom σφραγιζονται στο τελωνειο με την ενδειξη destination macedonia.Τι σου προκαλει εκπληξη?
    Το ονομα FYROM χρησιμοποιειται μονο στις Δυμερης συμφωνιες μεταξυ Ελλαδας FYROM. Σε οτιδηποτε αλλο, ο επαγγελματιας που θελει να εξαγει ή να εισαγει ενα προιον σε μια χωρα(πχ FYROM) ειναι υποχρεωμενος να αναγραφει την επισημη ονομασια του κρατους που εισαγει η εξαγει το προιον του (στην περιπτωση μας Μacedonia)
    Aκομα και τα ελληνικα εργοστασια στην FYROM αναγραφουν πανω στο προιον τους made in macedonia.
    Για να στο πω πιο απλα ενα μηχανακι HONDA το οποιο κατασκευαζεται στην TAIWAN δεν αναγραφει made in JAPAN (εδρα της HONDA),αναγραφει made in TAIWAN (χωρα κατασκευης).
    Οποτε η ευθυνη δεν ειναι της εταιριας, ειναι της Ελλαδας που δεν εχει απαγορευσει στις κατασκευαστριες εταιριες να αναγράφουν την επίσημη ονομασία στα προιοντα τους μεχρι να ξεκαθαριστει το θεμα! Ελεος παιδια δε φταιει η εταιρια αλλα η πολιτεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Ταϊβάν έχει ως συνταγματική και διεθνή ονομασία “RO China”. Όμως είναι υποχρεωμένη να αναγράφει το “Taiwan”. Τα Σκόπια δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένα ως “Macedonia” και όμως το επιβάλανε γιατί το “FYROM” σημαίνει “FYR Macedonia”. Εμείς με χώρα που έχει ονομασία ίδια με την ονομασία μιας επαρχίας μας που μάλιστα συνορεύει και σε αυτήν δεν θα έπρεπε να έχουμε συναλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα πληροφορήθηκα ότι τα γράμματα των κρατών τα έχει δώσει στη χαρτοποιία Θράκης ο ίδιος ο ΕΛΟΤ
    αν ισχύει αυτό τότε ζούμε σ' ένα κράτος που το μόνο που έχει να υπερηφανεύεται είναι ο .... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.