Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ" Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ!

.. ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΒΑΣΗ" ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ "ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ" ΤΟΥΣ ... Από ότι φαίνεται μερικοί ...

..
ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΒΑΣΗ" ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ "ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ" ΤΟΥΣ
...
Από ότι φαίνεται μερικοί "φιλήσυχοι" αλλοδαποί, κυρίως ασιατικής καταγωγής, δεν έχουν συνηθίσει στην αντίδραση που με βία ξεπλένει τη τσάμπα μαγκιά τους. Έτσι, χτες το βράδυ Έλληνες εισήλθαν σε κατοικία Πακιστανών για να ζητήσουν τον λόγο που αποπειράθηκαν να βιάσουν την αδελφή τους. Οι παγκοσμίως γνωστοί για το "θάρρος" τους και την ύπουλη συμπεριφορά τους Πακιστανοί, στη θέα της ελληνικής παρέας.... άσπρισαν σαν το σεντόνι! Γι' αυτό το λόγο οι διάφοροι τυχάρπαστοι μουσουλμάνοι θα πρέπει να μάθουν ότι στην Ελλάδα είμαστε Χριστιανοί και τις γυναίκες μας δεν τις έχουμε σαν τα ζώα, όπως εκείνοι. Κι αυτό θα το μάθουν είτε με το καλό είτε με το κακό. Κι ας κάνει λόγο η αγαπημένη των τρομοκρατών, ανωμάλων και κτηνοβατών για... ρατσιστικό έγκλημα, βία στη βία, όπως υποστηρίζουν κι αυτοί, διαφορετικά η εν λόγω φυλλάδα, που όπως γνωρίζουμε, απασχολεί μεγάλο αριθμό ανικανοποίητων... μπορεί να τις στείλει εκεί. Και ενώ δεν ακούστηκε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ η απόπειρα βιασμού των Πακιστανών, για να θολώσουν τα νερά, η Πακιστανική Κοινότητα παρεούλα με την "Εργατική Αλληλεγγύη" διοργανώνουν στις 8 Φεβρουαρίου συγκέντρωση... διαμαρτυρίας κατά του ρατσισμού στο Περιβολάκι της Νίκαιας (απο όπου ξεκίνησε και το περιστατικό με την απόπειρα βιασμού). Να θυμίσουμε πως στο Περιβολάκι της Νίκαιας δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε απόπειρα βιασμού απο Πακιστανούς! Αλλά η αλήθεια κρύβεται επιμελώς, για να... καταπολεμάνε τον ρατσισμό οι εργολάβοι της αριστεράς και να πέφτουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια!

15 σχόλια

  1. Ε ΟΧΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΡΑΓΚΟΙ ΟΥΤΕ ΚΟΤΕΣ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ !!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
    -0-
    ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσοχή στα παιδιά σας!!! Οι ανώμαλοι φανατικοί ισλαμιστές κοιτάνε πολύ τα παιδάκια! Το έχω δει άπειρες φορές το συγκεκριμένο πράγμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. epivalete na dite to proto meros tis telefteas ekpobis

    http://www.vpalmas.com/cs/videos.htm

    http://www.vpalmas.com/cs/videos.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως οι «τρομοκράτες αναρχικοί» έχουν κερδίσει το σεβασμό σε αυτή τη χώρα...

    http://www.skai.gr/master_story.php?id=109861

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ZOYN ANAMESA MAS.Μιλάνε ελληνικά ζουν και γεννήθηκαν στην Ελλάδα, ή ήλθαν στην Ελλάδα, αλλά μισούν την Ελλάδα. Γιατί δεν είναι ούτε θα μπορέσουν να γίνουν ποτέ έλληνες, γιατί κάθε κακό που μας βρίσκει είναι καλό για αυτούς που είναι ξένο σώμα.Αλλοδαποί και αλλότριοι απο ανατολή και δύση. Αυτοί είναι πιό επικίνδυνοι απο τον οποιοδήποτε Πακιστανό. Μη σας ξεγελάει η εξωτερική εμφάνιση η τα άπταιστα ελληνικά, συνήθως έχουν περίεργα ονόματα.... ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ.
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ KM

    Ξέρω ποιους εννοείς. Τους μεταλλαγμένους, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι μεταλαγμένοι και πράσινα άλογα, οι ξένοι που κατοικούν εδώ μόνο 10% να είναι ευγνώμονες για τη χώρα που τους φιλοξενεί και 90% ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ.
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί συναναγνώστες σοβαρολογούμε ότι δέν καταλάβατε πώς είμαστε κατ ουσίαν υπό μουσουλμανική κατοχή καί ο ελληνικός λαός, ουσιαστικά υφίσταται ένα πόλεμο βιολογικής εξαφάνισης; καί εξηγούμαι: 1.Εθαρρύνεται ή υπογεννητικότητα.πριμοδοτείται η έκτρωση.Καί από τήν άλλη λέγεται από τούς πολιτικάντηδες ηλιθίως ότι οί λαθρομετανάστες συμβάλλουν στήν επίλυση του δημογραφικού; αφού πρώτα βέβαια διάβρωσαν εκπόρνευσαν τή σκέψη τήν καρδιά τής ελληνίδας ,που από εκεί δημιουργείται ο ΕΛΛΗΝΑΣ.Χτύπησαν λοιπόν τήν πηγή τού ελληνισμού τήν οικογένεια....Τί επιδιώκουν συντομώτατα μεικτούς γάμους στοχος η εξαφάνιση τής γλώσσας τής ορθοδοξίας.θέλουν να επιβεβαίωσουν τοφαλμεράιερ..... Γιά αυτό καί δικτατο΄ρικά σχεδόν κάθε αλλοδαπο παιδί που γεννιέται παίρνει ελληνική υπηκοότητα......καί κάτι παράξενο: αλλοδαπες στό δρόμο αν δείς εγκυμονούσες..... 2.Καί ιδιαίτερα οίφέρουσες τή χαρακτηριστική μαντήλα μυστηριωδώς πολύτεκνες.ποιός τίς ενισχύει για συντήσηση τους; σχολιαστε τήν κατάσταση πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφου λοιπον θελετε και την πιτα ολοκληρη αλλα και τον σκυλο χορτατο, μετα να μην διαμαρτυρεστε οταν αγανακτισμενοι πολιτες σας κανουν "επισκεψεις"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ! ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΟΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!ΠΑΝΕ ΤΑΧΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ? ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ? ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΟΤΙ 2000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ! ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ "ΕΔΩ ΚΑΠΟΤΕ ΖΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΟΧΗ!ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΜ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Θ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ετσι έχουν τά πράγματα καί άν ο Μεγαλοδύναμος αγαπά τούτο τόν ταλαίπωρο τόν τόπο.επιβάλλεται σύντομα νά πέσουν μπουμπουνητά καί κουμπουριές.Μέσα άπ τήν επώδυνη διαδικασία ενός πχ πολέμου θά ξεκαθαρίσει η ήρα απ τό στάρι.....μέ τούς πολιτικάντηδες που έχουμε η Ελλάδα κάθε μέρα λίγο-λίγο χάνεται μέ τις ορδές λαθρομεταναστών - εποίκων .Ουστικά σέ βάθος χρόνου γίνεται αντικατάσταση πληθυσμού .Μέ τήν υπογεννητικότητα.Οί σιωνιστές έχουν δρομολογήσει τήν εξαφάνιση τών ΕΛΛΉΝΩΝ απ τήν γή πού γεννήθηκαν..... τήν γνώμη σας συναναγνώστες. πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα. Είμαι ο Αλή, Έλληνας μουσουλμάνος από τη Θεσσαλονίκη, γνήσιος Έλληνας και Μακεδόνας, που ασπάστηκα πριν 6 χρόνια το Ισλάμ. Θέλω να πω ότι οι βιαστές σύμφωνα με τη Σαρία τιμωρούνται με θάνατο. Έτσι λοιπόν αν αποδειχτεί όντος ενοχή αυτών των Πακιστανών, θα πρέπει τότε τους κόψουν τα ποδάρια (για να μη πω τι πρέπει να τους κοπεί στην πραγματικότητα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για σου ανωνυμε,αν εχεις διαβασει το κορανι θα ξερεις πως αυτη η τιμωρια επιβαλεται αναμεσα στους μουσουλμανους(μουσουλμανος βιασε μουσουλμανα).Για τους μη μουσουλμανους υπαρχουν οι σχετικες αναφορες απο χαντιθ και κορανι που επιτρεπουν το βιασμο,ειδικα οταν οι μη μουσουλμανες γυναικες δε ντυνοται οπως επιβαλει το κορανι και οι χαντιθ.Οι πακιστανοι ξερουν το κορανι απεξω και το εφαρμοζουν οπως και οι υπολοιποι μουσουλμανοι στη νευρωπη με αποτελεσμα το 80% των βιασμων σε σουηδια να οφειλεται σε αυτους και μαλιστα να αυξανεται(γερμανια,αυστραλια,δανια,νορβηγια,αγγλια).Αλλωστε το κορανι δεν ειναι αθωο,φασκει και αντιφασκει ειδικα στο θεμα της ανεξιθρησκειας....Δεν ειναι οτι οι μουσουλμανικες χωρες επιβαλουν θανατικες ποινες και βασανιστηρια η τα επικροτουν νομικα σε οσους φυγουν απο το Ισλαμ αλλα οι αναγρνωρισμενες παραδοσεις απο τη σουνα του ισλαμ επιβαλουν αυτη τη συμπεριφορα.Εσυ το βλεπεις ετσι επειδη εισαι Ελληνας αλλα φαντασου πως το βλεπουν ιρανοι η αιγυπτιοι που μεγαλωσαν μουσουλμανοι και κατοπιν γινανε χριστιανοι.Η πλειοψηφια τους δεν εχει και τις καλυτερες εμπειριες.Αλλωστε οπου πανε οι μουσουλμανοι οπως λιβανος,αυστραλια,δανια,ιταλια σκατα τα κανανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.