Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α' ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το Α’ Συνέδριο της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού (Φ.Ο.Σ.) στο αμφιθέατρο της οδού Καλλιρρόης 52, Συγ...

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το Α’ Συνέδριο της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού (Φ.Ο.Σ.) στο αμφιθέατρο της οδού Καλλιρρόης 52, Συγγρού - Φιξ, Αθήνα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

16:00 - 18:00. Ψηφοφορία των μελών - εκπροσώπων των σχολών της Φ.Ο.Σ. για την ανάδειξη νέου προέδρειου, συζήτηση θέσεων - προτάσεων, έγκριση κειμένου που θα δημοσιεύει τις θέσεις της Παράταξης για όλα τα θέματα που απασχολούν και ταλανίζουν τον φοιτητή και το Πανεπιστήμιο.

18:00 - 19:30. Ανοιχτή συγκέντρωση Φ.Ο.Σ., ανακοίνωση αποτελέσματος, χαιρετισμοί μελών Φ.Ο.Σ. και προέδρου Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ.

Εισηγήσεις: Μάκης Βορίδης, Θάνος Πλεύρης, Άδωνις Γεωργιάδης

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα κλείσουν με ομιλία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γ.Καρατζαφέρη

Μην λείψει κανείς! Αγώνας στην πράξη!
Πληροφορίες: 6939-199333, fos.edu@gmail.com

2 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΟΥΣΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι μπραβο μπραβο...
    εσυ τα γραφεις αυτα απο το σπιτακι σου χωρις να εχεις καταλαβει τι θα πει ελληνικο πανεπιστημιο το 2009.και γω θελω μεσω της Φ.Ο.Σ. νε λεω...αλλα πραματα αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες.εκτος αν εισαι τοσο εκτος τοπου και χρονου που νομιζεις οτι γινεται να μιλας πχ κατα της δημοκρατιας μεσα στις σχολες.εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λεγονται
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.