Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EUROBASKET 2009: ΕΣΠΑΣΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ!

ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ .... Έσπασε ο διάβολος το πόδι του και έφερε αντιμέτωπη την Εθνική μας ομά...

ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ
....
Έσπασε ο διάβολος το πόδι του και έφερε αντιμέτωπη την Εθνική μας ομάδα στην τελική φάση του EUROBASKET 2009 με Σκόπια, Ισραήλ και Κροατία και τώρα αρχίζουν τα σπουδαία εξωαγωνιστικά -η πρόκριση είναι δεδομένη- αφού θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδα που θα γράφει στην φανέλλα της ΤΙ; Macedonia; Τo αντέχει η φαντασία σας το σκηνικό; Hellas - Macedonia... Κι αυτό θα το βλέπει ΟΛΗ η Ευρώπη και όλος ο μπασκετικός κόσμος του πλανήτη... Και να ήταν μόνο αυτό; Σε λίγη ώρα έρχεται και κάτι άλλο ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ στο stoxos.gr...
Το Ευρωμπάσκετ 2009 των ανδρών θα διεξαχθεί το διάστημα 7-20 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία. Οι όμιλοι της α΄ φάσης θα φιλοξενηθούν στις πόλεις Γκντανσκ, Πόζναν, Βαρσοβία και Βρότσλαβ. Οι όμιλοι της β΄ φάσης θα φιλοξενηθούν στις πόλεις Μπίντγκος και Λοντς, ενώ ο τελικός γύρος θα φιλοξενηθεί στο Κατοβίτσε.

3 σχόλια

  1. Giftos eisai esu des to prosopo sou ston kathrefti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΦΤΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ysihaste re paidia, den einai gyftoi oi anthropoi alla oi eksigisis tous einai gyftikes. Einai slavoi apo mongolikes fyles.

    Oso gia tin periptosi na grafoun oi faneles tous Macedonia, den nomizo, alla oposdipote den tha afisoun tin efkairia na paei hameni, kati epihirisoun, epagrypnisi.
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.