Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ;

Ένα θέμα που σχετίζεται με το προηγούμενο, δηλαδή την ανοχή που επιδεκνύει προκλητικά η "οργανωμένη Πολιτεία" στην τρομοκρατία των...

Ένα θέμα που σχετίζεται με το προηγούμενο, δηλαδή την ανοχή που επιδεκνύει προκλητικά η "οργανωμένη Πολιτεία" στην τρομοκρατία των παρακρατικών κουκουλοφόρων, είναι και το Δελτίο Τύπου που έφτασε στην εφημερίδα μας απο την "Λακωνική Συμμαχία" και αναφέρει:

"2 ημέρες πριν την διεξαγωγή των Νομαρχιακών εκλογών 6 αλητόβιοι, πρεζόνια αναρχικοί επετέθησαν εναντίον των γραφείων της Λακωνικής Συμμαχίας και Εκλογικού Κέντρου της Υποψήφιας Νομάρχη Λακωνίας κ. ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΑΦΑΡΗ. Κατά την επίθεσή τους προσπάθησαν ευτυχώς ανεπιτυχώς, να βιαιοπραγήσουν και να προξενήσουν καταστροφές. Μετά την άμεση παρέμβαση της Ομάδος Περιφρούρησης και Ασφάλειας της Λακωνικής Συμμαχίας ακινητοποιήθηκαν 2 άτομα (απο τους 6) ενώ οι υπόλοιποι (4) τράπηκαν σε φυγή απο τους Συμμαχητές μας και αρκετούς κατοίκους της Σπάρτης (παρά το προχωρημένο της ώεας, 3:00 τα ξημερώματα). Αμέσως κατέφθασαν 5 περιπολικά της Αστυνομίας και αρκετά της Ασφάλειας. Παρουσία αρκετών δεκάδων κατοίκων της Σπάρτης τους παραδώσαμε στο Νόμο και Τάξη, δηλαδή την Αστυνομία. Αποτέλεσμα; Η Υποψήφια Νομάρχης κ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΦΑΡΗ μαζί με τους Συμμαχητές μας κρατήθηκαν μέχρι το πρωί ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ στα κελιά της Αστυνομίας Σπάρτης, επειδή ΤΟΛΜΗΣΑΝ να ΑΜΥΝΘΟΥΝ και να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ στα πρεζόνια αναρχικούς. Έπρεπε δηλαδή να μας βιάσουν, και να κάψουν τα γραφεία μας; Τον ιδρώτα μας; Μετά απο έναν μήνα πραγματοποίησαν οι ίδιοι αλήτες πορεία με 2 λεωφορεία απο όλη την Ελλάδα, εναντίον των γραφείων μας (όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα απο διάφορα ΜΜΕ). Και εκεί πάλι τα ίδια! Την Τρίτη 20 Μαίου η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΦΑΡΗ μαζί με τους Συμμαχητές μας ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ από τους αναρχικούς διότι ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ.
Θα κάνουμε την Σπάρτη Εξάρχεια; Θα τους αφήσουμε να μας ληστεύουν και να καταστρέφουν τις περιουσίες μας; Λαέ της Λακωνίας, κάνε κι εσύ την αντίστασή σου! Και ας πηγαίνουμε εμείς στα δικαστήρια. Την Τρίτη όμως όλοι μαζί! Για την Εθνικιστική Άνοιξη"

1 σχόλιο

  1. OTI GINETAI KAI S`OLH THN ELLADA.
    DHL".MAQANE OTI G....,PLAKWSANE KAI OI GYFTOI !".
    AN DEN ANALABOYN ELLHNOPSYXOI TO TIMONI THS PATRIDOS,SE LIGO QA FOBOMASTE NA POYME OTI EIMASTE ELLHNES.
    OLIKH APOXH APO TIS ROYFIANO-KALPES.NA KATALABOYN OI GIDOBOSKOI POY TO PAIZOYN POLITIKOI KAI ODHGOI MAS,OTI KSYPNHSAME !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.