Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... Δεν βομβαρδίστηκε ο Ναός του Αγίου Πορφυρίου στην Γάζα αλλά κτίριο πίσω από το καμπαναριό και δίπλα σε τζαμί!

Τα Ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο "Στόχος" είναι αδιάψευστα και αντικειμενικώς παραδεκτά από οποιονδήποτε έχει την στοιχειώδη αντίλ...



Τα Ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο "Στόχος" είναι αδιάψευστα και αντικειμενικώς παραδεκτά από οποιονδήποτε έχει την στοιχειώδη αντίληψη χώρου και προοπτικής.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε το σημείο βομβαρδισμού μετά το χτύπημα και στο βάθος το καμπαναριό στην πίσω πλευρά της εκκλησία του αγίου Πορφυρίου και είναι ο εξωτερικός τοίχος της εκκλησίας και το καμπαναριό που έχουν υποστεί ορατές ζημιές από την έκρηξη, αλλά κυρίως από την πτώση του παρακείμενου κτιρίου που βομβαρδίστηκε. 

Σε αυτή την φωτογραφία με κύκλο σημειώνεται και ο μιναρές του τζαμιού που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο κτίριο που είχε στοχοποιηθεί... Δείτε την πρώτη φωτογραφία και ετοιμαστείτε  για την επόμενη που βάζει τα πράγματα στην θέση τους. 



Και τώρα πάμε στην φωτογραφία που είναι τραβηγμένη πριν τον βομβαρδισμό από την άλλη πλευρά και δείχνει ακριβώς την θέση του καμπαναριού σε σχέση με τον μιναρέ -που σημειώνονται και τα δύο με κύκλο, αλλά και του στοχοποιημένου κτιρίου που σημειώνεται με το βέλος και από το οποίο προέρχονται τα θύματα και οι τραυματίες....



Όπως εύκολα διαπιστώνεται συνδυαστικά και από τις δύο φωτογραφίες, το κτίριο που βομβαρδίστηκε και έχει καταπέσει είναι παρακείμενο στην Εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου η οποία ούτε βομβαρδίστηκε ούτε ήταν στόχος, όπως αναφέρουν ΨΕΥΔΩΣ όλα τα Μέσα ειδικά στην Ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, προφανώς από ιδεολογική αντιδυτικά εμπάθεια.... 

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε για να είμαστε δίκαιοι την ανακοίνωση των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων που συνάδει απόλυτα με τα παραπάνω στοιχεία που σας παραθέσαμε... «μαχητικά αεροσκάφη του ισραηλινού στρατού επιτέθηκαν στο κέντρο διοίκησης και ελέγχου τρομοκράτη της Χαμάς που είχε εμπλακεί στην εκτόξευση ρουκετών και οβίδων εναντίον του Ισραήλ», δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού. «Το κέντρο αυτό «χρησίμευε για να εξαπολύονται επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και εκεί βρισκόταν τρομοκρατική υποδομή της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς», διευκρίνισε. «Έπειτα από την επίθεση του ισραηλινού στρατού ο τοίχος μιας εκκλησίας που βρίσκεται στην περιοχή υπέστη ζημιές. Έχουμε ενημερωθεί ότι υπάρχουν πληροφορίες για θύματα και έχει ξεκινήσει η διαδικασία επιβεβαίωσης του συμβάντος», σημείωσε ο εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.