Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προκαλεί ξανά η Ερντογανική Yeni Safak: Οι τρομοκράτες του PKK πήραν οδηγίες από το Λαύριο

    Επανέρχεται η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak στο θέμα με τις κατηγορίες της Άγκυρας ότι τρομοκράτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (P...

   




Επανέρχεται η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak στο θέμα με τις κατηγορίες της Άγκυρας ότι τρομοκράτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) είχαν οδηγίες από κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Λαύριο να χτυπήσουν στις τουρκικές εκλογές της 14ης Μαΐου.



Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ότι οι μαχητές του ΡΚΚ πήραν εντολές από το Λαύριο να δημιουργήσουν αναταραχή στις εκλογές της Τουρκίας.

Τώρα η Yeni Safak ισχυρίζεται στο δημοσίευμα της με τίτλο το PKK έστειλε οδηγίες από το Λαύριο ότι κρυπτογραφημένα μηνύματα μεταξύ των τρομοκρατών του ΡΚΚ σε Τουρκία αλλά και Λαύριο αποκωδικοποιήθηκαν από τις τουρκικές αρχές. «Διαπιστώθηκε ότι οι τρομοκράτες του PKK μιλούσαν κωδικοποιημένα μεταξύ τους και διαβίβαζαν κωδικοποιημένα τα μηνύματά τους», γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στις χειρόγραφες σημειώσεις που εστάλησαν από το «στρατόπεδο των τρομοκρατών» στο Λαύριο το μήνυμα ήταν: «Ξεκινήστε την κατασκευή». Η εφημερίδα αναφέρει ότι αυτό ήταν το σήμα προκειμένου οι τρομοκράτες να προετοιμαστούν για να δράσουν.

Επιπλέον εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι αρχές κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν και άλλες φράσεις των τρομοκρατών. Για παράδειγμα η φράση «το ποτήρι έσπασε» σήμαινε ότι μέλος της οργάνωσης παρακολουθείται από τις αρχές. Όταν κάποιος δεν ήταν υπό παρακολούθηση έγραφε κωδικοποιημένα: «Πήρα ένα ποτήρι».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.