Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Να η τουρκία...!!! Στην Άγκυρα, ομάδα νεαρών μπήκε σe φάρμα αλόγων, βίασε μία – μία τις φοράδες και βιντεοσκοπούσε!

  Σαν βόμβα έπεσαν στις ειδήσεις της Τουρκίας εικόνες από ένα σκανδαλώδες περιστατικό στη συνοικία Μαμάκ της Άγκυρας. Στο αποτρόπαιο βίντεο ...

 



Σαν βόμβα έπεσαν στις ειδήσεις της Τουρκίας εικόνες από ένα σκανδαλώδες περιστατικό στη συνοικία Μαμάκ της Άγκυρας.

Στο αποτρόπαιο βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται μια ομάδα νεαρών να βιάζει ένα-ένα άλογα στη φάρμα γελώντας δυνατά.

Αν και δεν υπάρχει ακόμη δήλωση από τους επίσημους θεσμούς σχετικά με το περιστατικό, ο Haydar Özkan, Πρόεδρος του Ιδρυτικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας Φύσης, Προστασίας Ανθρώπων, Ζώων και Πληροφοριών, ο οποίος αποκάλυψε το σκάνδαλο, είπε: «Ήμασταν ντροπιασμένοι καθώς το παρακολουθούσαμε, ντραπήκαμε που το βλέπαμε».

Το σκανδαλώδες βίντεο προκάλεσε αναστάτωση στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ενώ οι επίσημες αρχές δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια δήλωση για τις σκανδαλώδεις εικόνες που πέφτουν στο διαδίκτυο, αναμένεται σε λίγη ώρα να ληφθούν μέτρα εναντίον των ατόμων που εμπλέκονται στο αποτρόπαιο περιστατικό.

«Δυστυχώς, αυτοί οι διεστραμμένοι είναι ανάμεσά μας»

Ο Haydar Özkan, Πρόεδρος του Ιδρυτικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας Φύση, Ανθρωπότητα, Προστασία Ζώων and Πληροφοριών, ο οποίος αποκάλυψε το σκάνδαλο, είπε: «Ντρεπόμασταν ενώ παρακολουθούσαμε, ντρεπόμασταν όταν το μοιραστήκαμε. Αυτοί οι διεστραμμένοι θα πρέπει να τιμωρηθούν με το ανώτατο όριο», είπε.

Η Tuğba Gürsoy, Επικεφαλής του Κέντρου Δικαιωμάτων των Ζώων του Δικηγορικού Συλλόγου της Άγκυρας, μίλησε επίσης για το αηδιαστικό περιστατικό από τον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δικηγόρος είπε ότι τα άλογα βιάστηκαν σε φάρμα αλόγων στην Άγκυρα και ότι αυτό συνεχιζόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα, δήλωσε ότι αυτή η επιχείρηση στο Μαμαλάκ πρέπει να κλείσει αμέσως και οι εγκληματίες να οδηγηθούν αμέσως ενώπιον του νόμου.

Son Dakika

The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.