Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαροπαλεύει ο Άγγελος από την Δραπετσώνα – Η οικογένειά του ζητά πληροφορίες για το τροχαίο

   Την πιο μεγάλη μάχη του δίνει ο Άγγελος Μάργαρης, ο νεαρός που έπεσε θύμα τροχαίου στον περιφερειακό Δραπετσώνας την περασμένη εβδομάδα. ...

  



Την πιο μεγάλη μάχη του δίνει ο Άγγελος Μάργαρης, ο νεαρός που έπεσε θύμα τροχαίου στον περιφερειακό Δραπετσώνας την περασμένη εβδομάδα.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με την οικογένειά του να απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι για το τροχαίο που σημειώθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου στις 17.30 στον περιφερειακό Δραπετσώνας.



«Σας παρακαλούμε πολύ, όποιος ήταν την στιγμή του τροχαίου που είχε ο αδελφός μου εκεί, να επικοινωνήσει μαζί μας. Κάθε πληροφορία είναι σημαντική και θα βοηθήσει την τροχαία και εμάς την οικογένεια να μάθουμε τι πραγματικά έγινε και ο αδελφός μου με τον συνάδελφό του είναι σε κρίσιμη κατάσταση!» γράφει σε ανάρτησή της η αδερφή του και προσθέτει: «Το τροχαίο έγινε το Σάββατο 20 Μαΐου στις 17.30 στον περιφερειακό Δραπετσώνας! Σας παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.