Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με την ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία χάσαμε τη μισή «Γαλάζια Πατρίδα» λέει η Ακσενέρ!

  Η Μεράλ Ακσενέρ σε συνέντευξη που έδωσε, επιτέθηκε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ανέφερε πως χάρη στην ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία, η Τουρ...

 



Η Μεράλ Ακσενέρ σε συνέντευξη που έδωσε, επιτέθηκε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ανέφερε πως χάρη στην ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία, η Τουρκία έχασε τη μισή «Γαλάζια Πατρίδα».

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλη Κωστίδη, η πρόεδρος του Καλού Κόμματος μίλησε στο Haberturk και είπε πως «τσακωθήκαμε με την Αίγυπτο… ποιος είχε όφελος από αυτό; Η Ελλάδα».

«Λένε “Γαλάζια Πατρίδα” και “Γαλάζια Πατρίδα”… Αναφέρομαι σε ένα σύστημα που ως Κάλο Κόμμα είπαμε “ναι”. Όμως χάθηκε… η μισή “Γαλάζια Πατρίδα”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Αναφέρεστε στη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου;» τη ρώτησε δημοσιογράφος. «Ναι, σε αυτήν αναφέρομαι» απάντησε και διερωτήθηκε «μήπως o κ. Ερντογάν γνωρίζει πώς ιδρύθηκε η “Στρατιά του Αιγαίου το 1975;”».

Σημειώνεται, ότι με βάση το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η Άγκυρα ισχυρίζεται ότι αποστολή της Στρατιάς του Αιγαίου είναι να προστατεύσει τα δυτικά σύνορα του Αιγαίου, από την απειλή του ελληνικού στρατού στα νησιά.

Η Ελλάδα είναι κατά της ύπαρξης της Στρατιάς του Αιγαίου, επισημαίνοντας ότι αποτελεί απειλή για τα ελληνικά νησιά, και τα σύνορά της, αναφέροντας τις ισχυρές αμφίβιες δυνάμεις της στρατιάς, που είναι επιθετικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.