Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Μεγάλη επιχείρηση μεταφοράς 600 στρατιωτικών οχημάτων

    Μία μεγάλη επιχείρηση φόρτωσης 600 οχημάτων του αμερικανικού στρατού εξελίσσεται στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για οχήματα ...

   



Μία μεγάλη επιχείρηση φόρτωσης 600 οχημάτων του αμερικανικού στρατού εξελίσσεται στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για οχήματα που συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι από περιοχές των Βαλκανίων και θα μεταφερθούν στις ΗΠΑ με το οχηματαγωγό πλοίο “Endurance” της εταιρείας ARC. Το συγκεκριμένο πλοίο κατέπλευσε στην Αλεξανδρούπολη για συνολικά πέμπτη φορά. Το πλοίο πρακτορεύεται στην Ελλάδα από την Vista Maritime.



Στο λιμάνι βρέθηκαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βαγγέλης Μειμαράκης, ο πρόεδρος της ΟΛΑ ΑΕ Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΑ ΑΕ Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, στελέχη του αμερικανικού στρατού τους οποίους υποδέχτηκε στον καταπέλτη του πλοίου ο εκπρόσωπος της Vista Maritime, Νίκος Αρβανίτης μαζί με τον πλοίαρχο του οχηματαγωγού κο Γκλεν.

Οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στο πλοίο που είναι εμπορικό και ναυλωμένο από τον αμερικανικό στρατό.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του λιμανιού αναφέρθηκαν στα σχέδια επέκτασης και εκσυγχρονισμού των λιμενικών εγκαταστάσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.