Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το Ισραήλ... Ανακοίνωσε την πώληση Spike NLOS στην Ελλάδα – «Διασφαλίζεται η σταθερότητα στην περιοχή»

   Στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου, είχε δοθεί το «πράσινο φως» για την απόκτηση των πυραύλων Spike NLOS για ...

  



Στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου, είχε δοθεί το «πράσινο φως» για την απόκτηση των πυραύλων Spike NLOS για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Σε διάστημα λιγότερο των δύο εβδομάδων, η διαδικασία προχώρησε και το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ ανακοίνωσε επίσημα τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4), τη σύναψη συμφωνίας με την Ελλάδα για την παραχώρηση των εν λόγω οπλικών συστημάτων.

«Συμφωνία εξαγωγών άμυνας από κυβέρνηση σε κυβέρνηση υπεγράφη μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ και του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την απόκτηση των πυραύλων «Spike» της Rafael. Η συμφωνία έγινε από το SIBAT του IMoD και αποτιμάται σε περίπου 370 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το Ισραηλινό υπουργείο Άμυνας στην ανάρτησή του στο Twitter.

«Αυτό το project προστίθεται σε μια σειρά συμφωνιών μεταξύ του κράτους του Ισραήλ και της Ελληνικής Δημοκρατίας και δίνει περαιτέρω έμφαση στην ισχυρή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών μας και στην άμυνα μας, καθώς και στην κοινή μας δέσμευση για τη διασφάλιση της σταθερότητας στην περιοχή» δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκαλάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.