Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το φονικό οπλικό σύστημα Raven βεληνεκούς 145 km προτείνουν οι Σέρβοι για τον Ελληνικό Στρατό

  Έλαβε χώρα σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους της εταιρείας Yugoimport SDPR, σχετικά με τις δυνατότητες του περιπλανώμενου πυ...

 



Έλαβε χώρα σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους της εταιρείας Yugoimport SDPR, σχετικά με τις δυνατότητες του περιπλανώμενου πυρομαχικού (Loitering Ammunition UAV) RAVEN 145, κατασκευής της.

Συνεχίζουμε τη περιήγηση μας στην έκθεση “PARTNER” με δύο ακόμη πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα. Ο λόγος για την οικογένεια περιφερόμενων πυρομαχικών RAVEΝ και το όχημα Μ18 με βλήματα ALAS και KOSAVA 1. Το βλέμμα μας στρέφεται απευθείας στο νεότερο σύστημα RAVEΝ 145 με μέγιστο βεληνεκές 145 χιλιομέτρων. Εναλλακτικά υπάρχει και η έκδοση RAVEΝ βεληνεκούς 80 χιλιομέτρων και πληθώρα επιλογών πολεμικής κεφαλής (θερμοβαρικά, εκρηκτικά).

Στην έκθεση “PARTNER” οι Σέρβοι παρουσιάζουν όχημα – φορέα με συνολικά 18 περιφερόμενα πυρομαχικά της οικογένειας RAVEΝ. Επί του οχήματος υπάρχει σταθμός ελέγχου για ταυτόχρονη πτήση 2 τέτοιων συστημάτων. Το όχημα διακρίνεται για τον μεγάλο φόρτο βλημάτων κυρίως όμως για το μεγάλο βεληνεκές σε συνδυασμό με την ακρίβεια του που προσφέρει το RAVEΝ 145 που κυριολεκτικά το κατατάσσει στα όπλα άρνησης περιοχής. Φυσικά κάθε χώρα μπορεί να επιλέξει το δικό της όχημα – φορέα. Ενδεικτικά η Ελλάδα θα μπορούσε να επιλέξει τον ελληνικό «ΟΠΛΙΤΗ» της EODH.

Εναλλακτικές επιλογές

Μεγάλο ενδιαφέρον εκτός των περιφερόμενων πυρομαχικών RAVEΝ παρουσιάζει το όχημα Μ18 “OGANJ”. Το όχημα χαρακτηρίζεται για την ευέλικτη διαμόρφωση του και μπορεί να φέρει βλήματα ALAS ή βλήματα KOSAVA. Πρόκειται για ένα νέο όχημα, μια σύγχρονη πλατφόρμα με υψηλό βαθμό θωράκισης, ευκινησίας και δυνατότητα να φέρει κατευθυνόμενα όπλα χειρουργικής ακρίβειας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.