Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό που έκανε «delivery» ναρκωτικών – Τα πριβέ πάρτι, τα αναβολικά και το ξύλο στα μουσικά βραβεία

  Διακίνηση ναρκωτικών και αναβολικών σε πριβέ πάρτι της «υψηλής κοινωνίας» στα βόρεια και νότια προάστια της Αττικής, ακόμα και την περίοδ...

 




Διακίνηση ναρκωτικών και αναβολικών σε πριβέ πάρτι της «υψηλής κοινωνίας» στα βόρεια και νότια προάστια της Αττικής, ακόμα και την περίοδο του κορονοϊού, φέρεται να έκανε ο 33χρονος αστυνομικός – bodybuilder, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να διακινεί ναρκωτικές ουσίες και τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα.

Σε αυτά τα πάρτι, ο αστυνομικός φέρεται να πήγαινε πάντα μαζί με τους τράπερ, τους οποίους φαίνεται ότι συνόδευε «πουλώντας» προστασία.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός, είχε πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ του τράπερ Snik, πριν από τέσσερα χρόνια, φορώντας full face μάσκα και κάνοντας το σήμα γνωστής συμμορίας Αλβανών κακοποιών. Με τον τράπερ φαίνεται ότι διατηρούσε σχεδόν καθημερινή επαφή. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής LiveNews, ο 33χρονος φέρεται να ήταν και ανάμεσα στους μπράβους που πιάστηκαν στα χέρια, στο άνευ προηγουμένου επεισόδιο που είχε ξεσπάσει μεταξύ δύο τράπερ, στα μουσικά βραβεία πέρυσι.

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή, αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο 33χρονος ξεκίνησε την δράση του από την διακίνηση αναβολικών και αφού δημιούργησε έναν κύκλο γνωριμιών… αναβάθμισε την εγκληματική δράση του, εμπλεκόμενος και στην διακίνηση ναρκωτικών. Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας είχαν εισηγηθεί εδώ και καιρό την απομάκρυνση του 33χρονου από την ομάδα ΔΙΑΣ, καθώς αμελούσε εντελώς τα καθήκοντά του.
Τα «κοτόπουλα» και τα «κατσαβίδια»

«Κοτόπουλα» και «Κατσαβίδια». Έτσι φέρεται ο 33χρονος να αποκαλούσε την κάνναβη στις συνομιλίες που είχε με τους πελάτες και προμηθευτές του. Οι συνομιλίες που έρχονται στο «φως» είναι αποκαλυπτικές των στοιχείων που έχουν στη διάθεσή τους, οι αξιωματικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων.

Εμπλεκόμενος: Να βγεις να έρθεις να με βρεις, είναι Ζητάδες εκεί δίπλα στο σπίτι μου!

Αστυνομικός: Τι έχει;

Εμπλεκόμενος: Τίποτα δεν ξέρω, εκεί είναι σταματημένοι, τώρα μην μας κάνουν κανένα ντου και με σκοτώσουν πριν φτάσω σπίτι μου να ξεφορτώσω.

Αστυνομικός: Έλα από εμένα ό,τι θες ρε, ό,τι θες πάρε με!

Εμπλεκόμενος: Αυτό σου λέω, άμα σε πάρω στα μισά, να ντυθείς μην μου έρθεις ξεβράκωτος.

Αστυνομικός: Εντάξει, εντάξει έγινε έλα από εδώ.

Σε άλλη συνομιλία, αναφέρονται τα εξής:

Αστυνομικός: Θα τραβηχτώ για κάτι καλό, δεν μπορώ σήμερα γι’ αυτό στο λέω. Ό,τι γουστάρεις. Τώρα άμα πας από τον “γείτονα” να μου πεις να πάω από τον γείτονα να μην τρέχω ξανά σαν τον…




Ο αστυνομικός κατηγορείται ότι διακινούσε τις παράνομες ουσίες με το υπηρεσιακό του όχημα, τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2022. Τα ναρκωτικά φέρεται ότι τα έκρυβε στο σπίτι του, ενώ στενή συνεργάτιδά του στο κόλπο φέρεται να ήταν η σύντροφός του, η οποία επίσης συνελήφθη.

Πελάτης του αστυφύλακα, ένας 34χρονος ειδικός φρουρός, με τον οποίο δούλευαν για χρόνια μαζί στην ομάδα ΔΙΑΣ και ο οποίος φέρεται να ψώνιζε από τον ίδιο κάνναβη για προσωπική του χρήση. Οι αστυνομικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβαν και τον ειδικό φρουρό.

Τόσο για τον 33χρονο αστυφύλακα, ο οποίος αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή, όσο και για τον ειδικό φρουρό, έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

«Ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλα κυκλώματα… Ερευνάται και ποιοι είναι οι συνεργοί του και εάν εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί», δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε στην εκπομπή για την σύλληψη του 33χρονου αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά με το περιπολικό του.

«Το Εσωτερικών Υποθέσεων παρακολουθούσε τον συγκεκριμένο για δύο μήνες. Ο καινούριος διευθυντής όταν ενημερώθηκε πως αυτός προσποιούμενος πως πήγαινε να συναντήσει έναν θείο του, πήγαινε με το περιπολικό και διακινούσε ναρκωτικά, έδωσε έξαλλος διαταγή να συλληφθεί εκείνη την στιγμή», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Μεταξύ των συλληφθέντων για την υπόθεση των ναρκωτικών, είναι και δύο γυναίκες. Η σύντροφος του αστυνομικού και η σύντροφος του άλλου κατηγορούμενου ως διακινητή. Όπως δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης, σε αυτές τις γυναίκες φαίνεται πως πήγαιναν εμβάσματα με χρήματα, που ενδέχεται και να προέρχονται από την εγκληματική δράση των δύο κατηγορουμένων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.