Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μητέρα κατηγορούμενου προς τους γονείς του Άλκη: «Πέφτω στα πόδια της μάνας που έχασε το παιδί της και ζητάω συγγνώμη»

     Συγγνώμη από τους γονείς του Άλκη ζήτησε μία μητέρα του ενός από τους δώδεκα κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 19χρονου. Η μητ...

    



Συγγνώμη από τους γονείς του Άλκη ζήτησε μία μητέρα του ενός από τους δώδεκα κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 19χρονου.

Η μητέρα ενός από τους δώδεκα κατηγορούμενους μίλησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ενώ έδωσε το δικό της μήνυμα στους γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου.

«Πέφτω στα πόδια της μάνας που έχασε το παιδί της και της ζητάω συγγνώμη. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς νιώθουν οι γονείς του Άλκη. Δεν ξέρω αν εγώ θα άντεχα τέτοιο πόνο...»

Όσον αφορά τη ζωή τους πριν από τη δολοφονία αλλά και τον γιο της σχολίασε: «Ο Α. ήταν πάντα το στήριγμά μου. Δούλευε και έφερνε τα χρήματα στο σπίτι, με βοηθούσε να πληρώνω το σχολείο της αδελφής του, της μικρότερης κόρης μου. Δεν μου έδωσε ποτέ δικαίωμα για τίποτα. Πάντα έκανε αυτό που του ζητούσα».

«Ήθελα σαν μάνα να ξέρω αν το χέρι του παιδιού μου χτύπησε τον Άλκη. Ο ίδιος μου είπε με κλάματα “μαμά, δεν τον χτύπησα”. Αν είχε χτυπήσει τον Άλκη δεν θα ήμουν εδώ για να τον υπερασπιστώ. Κάπου έφταιξα κι εγώ. Δεν ξέρω πώς έμπλεξε. Κάπου θα έφταιξα...» σημείωσε στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.