Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σου έχουμε τη «ΛΥΣΗ»... Χριστοδουλίδης: Δεν συμβιβαζόμαστε με την κατοχή της Κύπρου

   Είναι γραμμένη πάνω στ' άρμα της Εθνικής Φρουράς και συνόνυμη με το τουρκοκρατούενο χωριό μας... Να η "λύση" και όχι οι συν...

  




Είναι γραμμένη πάνω στ' άρμα της Εθνικής Φρουράς και συνόνυμη με το τουρκοκρατούενο χωριό μας... Να η "λύση" και όχι οι συνομιλίες με τον κατακτητή.

Την αναγκαιότητα για επανέναρξη των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του σήμερα προσερχόμενος στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.

«Σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν συμβιβαζόμαστε με την κατοχή, ούτε και το σημερινό στάτους κβο μπορεί να αποτελεί τη λύση του Κυπριακού και το μέλλον της πατρίδας μας», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι μετά από τόσες δεκαετίες, οι εκκλησίες στα κατεχόμενα εξακολουθούν να παραμένουν αλειτούργητες, ο Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι είναι «μια τραγική συνέπεια της συνεχιζόμενης κατοχής, για αυτό και από δικής μας πλευράς, όπως κατ΄επανάληψη έχω πει, από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, εργαζόμαστε μέσα από ένα συγκεκριμένο σχεδιασμό, έτσι ώστε να σπάσουμε το αδιέξοδο και να επαναρχίσουν οι συνομιλίες από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.