Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλαμάτα: Πυροσβέστες έσωσαν βρέφος που έχασε τις αισθήσεις του – Άρχισε να μελανιάζει ενώ το θήλαζε η μητέρα του

Δύο πυροσβέστες κατάφεραν να σώσουν ένα βρέφος 42 ημερών από βέβαιο θάνατο, στην Καλαμάτα. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, σε...





Δύο πυροσβέστες κατάφεραν να σώσουν ένα βρέφος 42 ημερών από βέβαιο θάνατο, στην Καλαμάτα. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, σε καφετέρια που βρίσκεται στην πλατεία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μία μητέρα άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, όταν αντιλήφθηκε ότι το μωρό της, την ώρα που το θήλαζε, είχε μελανιάσει και δεν είχε τις αισθήσεις του.



Για καλή της τύχη, στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένα ζευγάρι πυροσβεστών, εκτός υπηρεσίας. Οι πυροσβέστες έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν την μητέρα, που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, και το παιδί της.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, όταν οι πυροσβέστες πλησίασαν το βρέφος και διαπίστωσαν ότι είχε μελανιάσει, αποφάσισαν να του κάνουν μαλάξεις στην καρδιά. Το παιδί δεν ανταποκρίθηκε κι έτσι οι πυροσβέστες στη συνέχεια του έδωσαν αέρα. Τότε το μωράκι έβγαλε έναν ρόγχο, κάτι που σήμαινε για τους ίδιους ότι άρχισε να επανέρχεται.

Το γύρισαν στο πλάι, το μωρό επανήλθε και έκλαψε, κάτι που ανακούφισε τόσο το ζευγάρι των πυροσβεστών όσο φυσικά και την μητέρα. Στο μεταξύ, ένα ασθενοφόρο έφτασε στην κεντρική πλατεία και μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.