Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πιθανή η προφυλάκιση του... Αλέξης Γεωργούλης: Με ποια ποινή κινδυνεύει αν βρεθεί ένοχος για βιασμό

    Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, για σεξουαλική κακοποίηση και ξυ...

   



Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό. Όπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώθηκε και από την ανάρτηση της καταγγέλλουσας, Ελένης Χρονοπούλου, η πρώτη επίσημη καταγγελία έγινε το 2020 επομένως η έρευνα κράτησε 3 χρόνια.




Όπως σχολιάζουν έμπειροι νομικοί των Βρυξελλών, «η καθυστέρηση της βελγικής δικαιοσύνης για την υπόθεση Γεωργούλη είναι ανεξήγητη».

«Η διάρκεια της έρευνας της δικαστικής είναι πολύ μεγάλη, ασυνήθης για τα βελγικά δεδομένα. Δεν έχω απάντηση γιατί κράτησε 3 χρόνια και δεν είναι λογικό», λέει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος στο Βέλγιο, Νίκος Κορογιαννάκης που μίλησε στο Mega.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «είμαστε ακόμα πολύ στο σκοτάδι».

Παράλληλα, ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας επίσης στο Mega σχολίασε την καθυστέρηση των Αρχών του Βελγίου εξηγώντας ότι πράγματι μεσολάβησε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι η νομική πλευρά του θύματος το αποδίδει στον κορονοϊό και τα προβλήματα που δημιούργησε.

Η ενδεχόμενη ποινή αν ο Αλέξης Γεωργούλης κριθεί ένοχος για βιασμό

Αναφερόμενος στις ποινές, ο δικηγόρος, Νίκος Κορογιαννάκης, τόνισε πως αυτές για τον βιασμό αγγίζουν τα 10 χρόνια και εκτίονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.