Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιδού ο «Καραμανλισμός»... Ο Ευάγγελος Αντώναρος υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ και επιστροφή στις (αριστερές) ρίζες...

Την υποψηφιότητα του μέχρι πρότινος ακραιφνούς καραμανλικού Ευάγγελου Αντώναρου στις προσεχείς εκλογές, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά το τέλ...





Την υποψηφιότητα του μέχρι πρότινος ακραιφνούς καραμανλικού Ευάγγελου Αντώναρου στις προσεχείς εκλογές, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά το τέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή θα διεκδικήσει τον σταυρό με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τις προηγούμενες ημέρες κρατούσε ως μυστικό τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια, αν και ο ίδιος ο κ. Αντώναρος διέρρεε ότι διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την ηγεσία της Κουμουνδούρου και ότι προτίθεται να κατέλθει στις εκλογές.

Ο κ. Αντώναρος ανήκε στη λεγόμενη «καραμανλική» πτέρυγα της ΝΔ, ενώ διετέλεσε πολύ στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Ωστόσο, επί μακρόν έχει πλήρως αποστασιοποιηθεί, εξαπολύοντας καθημερινά προσωπικές υβριστικές επιθέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα τη διαγραφή του το 2018.

Η αλήθεια όμως που καταθέτει ο "Στόχος" είναι πως στην Καραμανλική πτέρυγα ο Αντώναρος βρέθηκε ως μισθοφόρος  και όχι από ιδεολογία, αφού η πολιτική του καταγωγή είναι εντελώς αριστερή. 

Στην τελευταία του ανάρτηση στο twitter, όπου σχεδόν καθημερινά ξιφουλκεί εναντίον της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρωθυπουργού προσωπικά, ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε εμμέσως προαναγγείλει την κάθοδό του στις εκλογές με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.