Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλέξης Γεωργούλης: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είχε διαγνωστεί η καταγγέλλουσα – Νέα στοιχεία για το χρονικό της υπόθεσης

Νέα στοιχεία και πληροφορίες για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία εις βάρος του, την οποία διερευνούν οι βελγικές αρχές απ...




Νέα στοιχεία και πληροφορίες για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία εις βάρος του, την οποία διερευνούν οι βελγικές αρχές από το 2020 και ήταν η αφορμή να τεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ.



Σύμφωνα με το LiveNews, το 2020 υπήρξε η καταγγελία στις βελγικές αρχές, χωρίς ωστόσο να προσδιοριστεί απόλυτα η ταυτότητα του θύτη. Η καταγγελία, από μέρους της δικηγόρου, προσωποποιήθηκε στα μέσα του 2020 και μετά την συμμετοχή του ευρωβουλευτή σε ευρωπαϊκή καμπάνια υποστήριξης για το κίνημα του #MeToo. Στην καμπάνια ο Αλέξης Γεωργούλης κρατούσε ένα χαρτί που έγραφε «Ενδοοικογενειακή βία (το οποίο το σβήνει με ένα Χ). Μίλα είμαστε δίπλα σου».




Η καταγγέλλουσα τότε θεώρησε υποκριτική την στάση του Αλέξη Γεωργούλη και αποφάσισε να προχωρήσει σε επώνυμη καταγγελία εις βάρος του.

«Η επίθεση καταγράφηκε από ιατροδικαστή»

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις αρχές του 2020 η γυναίκα είχε χτυπηθεί από τον Αλέξη Γεωργούλη και ούσα τραυματισμένη, πήγε σε φαρμακείο για να της περιποιηθούν τα τραύματα. Έπειτα από σύσταση της φαρμακοποιού, πήγε σε ιατροδικαστή, ο οποίος την εξέτασε και κατέγραψε τα τραύματά της, τα οποία αφορούσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στο σώμα της.

«Υπάρχουν ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καταγγελία της γυναίκας»

Η Ζέφη Δημαδάμα, αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, μιλώντας στο LiveNews αποκάλυψε ότι υπάρχουν και ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας.

«Γνωρίζουμε πως υπάρχουν βαριά ποινικά αδικήματα και οι βελγικές Αρχές κάνουν μία ενδελεχή έρευνα, αν και καθυστερημένα. Υπάρχουν παντού αυτά τα αδικήματα και υπάρχουν και ποινικές ευθύνες. Από όσο γνωρίζουμε υπάρχουν και κάποια ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καταγγελία της γυναίκας. Αναμένουμε και εμείς να δούμε την έκβαση της υπόθεσης. Δεν είναι θέμα κομματικής εκμετάλλευσης. Πρέπει να προστατέψουμε αυτή τη γυναίκα. Αυτό που βλέπω στα social media είναι ανθρωποφαγία», ανέφερε η κ. Δημαδάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.