Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κάποιοι ζητούν νεκρό αστυνομικό και το κάνουν πολύ προκλητικά»

   Αντιδράσεις εκ των υπηρετούντων στην ΕΛΑΣ έχει προκαλέσει η διαχείριση στο επεισόδιο με ταραξίες εξωτερικά της ΑΣΟΕΕ στη διάρκεια του οπ...

  



Αντιδράσεις εκ των υπηρετούντων στην ΕΛΑΣ έχει προκαλέσει η διαχείριση στο επεισόδιο με ταραξίες εξωτερικά της ΑΣΟΕΕ στη διάρκεια του οποίου πλήρωμα της Άμεσης Δράσης ενήργησε πυρά εντός οχήματος μέσα σε αστικό ιστό σε απεμπλοκή από την επίθεση



Αναφέρει ένστολος της ΕΛΑΣ σε σχόλιο του, όπως παρατίθεται στο Nantiareport.gr «Κάποιοι ζητούν νεκρό αστυνομικό και το κάνουν πολύ προκλητικά, εδώ και αρκετές μέρες, για να αλλάξει η επικαιρότητα, εν όψει εκλογών.

Μετά τον αστυνομικο που προσπάθησαν να εγκλωβίσουν με ανθρωποκτόνες προθέσεις, αλλά τους διέφυγε, χθες συνέβη άλλο περιστατικό με εγκλωβισμό περιπολικού και επίθεση σε αστυνομικούς.

Η είδηση, έχει τέσσερα σημεία – κλειδια:

– Τριάντα πέντε άτομα εγκλωβίζουν το πλήρωμα ενός περιπολικού.(!!!???)

-…”περί ώρα 12:30 είχε δοθεί σαφής εντολή από το κέντρο της Άμεσης Δράσης, να μην πραγματοποιούνται διελεύσεις περιπολικών από το σημείο…” (!!!???)

Το μήνυμα σαφές και ξεκάθαρο και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι ή περιορισμένης νοημοσύνης ή κοματόσκυλο ή εγκάθετος.

Σε άλλο κράτος, θα είχε ήδη καλέσει ο εισαγγελέας αυτόν που έδωσε τέτοια εντολή, εκθέτοντας σε κίνδυνο ζωές και περιουσίες πολιτών.

– Δύο αστυνομικοί έφυγαν άμεσα από το σημείο και ο τρίτος εγκλωβίστηκε. (!!!???)

Συναδελφική αλληλεγγύη, υπό του μηδενός.

– Άμεσα σχηματίστηκε δικογραφία και οι αστυνομικοί θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.(!!!???)

Μακάρι να λειτουργούσε πάντα το ποινικό και το πειθαρχικό δίκαιο με τόση αμεσότητα, αλλά σε αυτήν την χώρα εφαρμόζεται επιλεκτικά.

Με μια προσεκτική ανάγνωση της περιγραφής του περιστατικού, λύνονται πολλές απορίες του μέσου πολίτη, για την καταρακυλα μας ως κράτος δικαίου, ως δημοκρατία και ως κοινωνία.

Ελλάδα, έτος 2023 μ.Χ…

ΥΓ Όσο θα βγαίνουν στα κανάλια, ως παντογνώστες και αυτοαποκαλούμενοι ως ειδικοί ειδικοί αστυνομικοί αναλυτές κάτι απίθανοι τύποι, κομματικά ελεγχόμενοι, αιώνιοι τεμπέληδες, δήθεν συνδικαλιστές, η κυαρακυλα θα συνεχίζεται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.