Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας – Εντοπίστηκε στην Τούμπα

   Τις προηγούμενες ημέρες οι έρευνες για τον εντοπισμό του επεκτάθηκαν σε διάφορες περιοχές και τελικά οι Αρχές, τον εντόπισαν και τον συν...

  



Τις προηγούμενες ημέρες οι έρευνες για τον εντοπισμό του επεκτάθηκαν σε διάφορες περιοχές και τελικά οι Αρχές, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα και όσο δεν είχε εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας που προκάλεσε σοκ, υπήρχε η αίσθηση ότι μπορεί και να είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Η 71χρονη μητέρα του είχε βρεθεί νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό με καραμπίνα.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της και έπειτα από έρευνες, οι Αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη της δολοφονίας, ο οποίος είναι ο γιος της. Από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Σε έφοδο που είχε γίνει στο σπίτι του 34χρονου βρέθηκε κι ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα. Οι αστυνομικοί δεν είχαν αποκλείσει και το ενδεχόμενο να έχει αυτοκτονήσει.

«Γιατί σκότωσα την μητέρα μου»

Στο ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε στο σπίτι του ο 34χρονος δράστης ομολογούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δήλωνε πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα.

Εξήγησε ωστόσο πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και επίσης είχαν χάσει τη ζωή στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.