Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιωάννινα: Προπηλάκισαν τους συλληφθέντες για την οπαδική επίθεση... Κρίσιμη η κατάσταση 30χρονου τραυματία!

  Ένταση επικράτησε κατά την προσαγωγή των 6 από τους 8 συλληφθέντες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για την αιματηρή οπαδική συ...

 



Ένταση επικράτησε κατά την προσαγωγή των 6 από τους 8 συλληφθέντες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή που έγινε προχθές το απόγευμα στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.



Συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννενα τους επιτέθηκαν πετώντας τους μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ δεν έλειψαν και οι χειροδικίες σε βάρος τους καθώς η αστυνομική παρουσία δεν ήταν ισχυρή. Οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα, όπως, «δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί».

Δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 8 συλλήψεις μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων που έγινε στις 7 Απριλίου το απόγευμα στην περιοχή Σεισμόπληκτα στα Ιωάννινα. Τα άτομα που συνεπλάκησαν μεταξύ τους είναι ηλικίας 19 έως 30 ετών. Οι τέσσερις από τους οποίους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, τρία αυτοκίνητα έκλεισαν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βρήκαν έξω και επιτέθηκαν στα τέσσερα άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν, εξαφανίστηκαν.

Σε έρευνες που έγιναν στην περιοχή, βρέθηκαν μεταλλικός σωλήνας, μήκος 14 εκατοστών, πλαστικό πώμα πυρσού, κουκούλα «full-face» , ενώ κατασχέθηκαν 3 αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.