Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Αστρόσποροι»:To φαινόμενο ανθρώπων που πιστεύουν ότι είναι εξωγήινοι (ΒΙΝΤΕΟ)

  Υπάρχει μια νέα ομάδα ανθρώπων στη Γη που πιστεύουν ότι είναι εξωγήινοι. Oι άνθρωποι των αστεριών, ή οι αστρόσποροι (starseeds), είναι άτ...

 



Υπάρχει μια νέα ομάδα ανθρώπων στη Γη που πιστεύουν ότι είναι εξωγήινοι.

Oι άνθρωποι των αστεριών, ή οι αστρόσποροι (starseeds), είναι άτομα που πιστεύουν ότι έχουν έρθει στη Γη από άλλες διαστάσεις για να βοηθήσουν στη θεραπεία του πλανήτη και να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στη «χρυσή εποχή» - μια περίοδο μεγάλης ευτυχίας, ευημερίας και επιτευγμάτων.

Μπορεί να ακούγεται λίγο τρελό, αλλά μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για τον όρο φέρνει πάνω από 4 εκατομμύρια αποτελέσματα και υπάρχουν πολλά άτομα που δημοσιεύουν βίντεο στο TikTok, το Instagram και το Facebook που πιστεύουν ότι προέρχονται από άλλο κόσμο. Πράγματι, το περιεχόμενο με τον όρο #starseed έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο προβολές στο TikTok.
Σχετικό άρθρο για το φαινόμενο δημοσιεύεται στο Science Alert και υπογράφουν ερευνητές ψυχολογίας, παραψυχολογίας και Εφαρμοσμένης Γνωσιακής Ψυχολογίας,

Όπως σημειώνεται, Σε αντίθεση με τις «ψυχές της Γης», που λέγεται ότι μετενσαρκώνονται στη Γη, οι αστρόσποροι πιστεύουν ότι έχουν ξαναξυπνήσει από έναν άλλο πλανήτη για να γεννηθούν εδώ. Οι αστρόσποροι πιστεύουν ότι είναι αγωγοί μεταξύ των θεϊκών βασιλείων και της Γης και ότι μπορούν να ταξιδέψουν μεταξύ γαλαξιών μέσω διαλογισμού .

Οι αστρόσποροι πιστεύουν επίσης ότι μπορούν να επικοινωνούν με «ελαφριά γλώσσα» – μια μορφή επικοινωνίας που λέγεται ότι παρακάμπτει τους ανθρώπινους περιορισμούς και είναι η γλώσσα της ψυχής.

Η ιδέα πιστώνεται ευρέως στον συγγραφέα Brad Steiger , ο οποίος έγραψε αρκετά για το άγνωστο και ενδιαφέρθηκε έντονα για την εξωγήινη ζωή και τους εξωγήινους. Στο βιβλίο του, το 1976, Gods of Aquarius, ο Steiger εισήγαγε την αντίληψή του ότι ορισμένοι άνθρωποι προέρχονται από άλλες διαστάσεις.

Συνωμοσιολογία και εξωγήινοι πολιτισμοί

Οι πιστοί ισχυρίζονται ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καταλάβετε εάν είστε αστρόσπορος. Αυτά περιλαμβάνουν την αναζήτηση νοήματος στη ζωή και το αίσθημα έλλειψης του ανήκειν. Πιστεύουν ότι, το να είσαι πνευματικός και να έχεις ισχυρή αίσθηση διαίσθησης (να γνωρίζεις) είναι επίσης ιδιότητες ενός αστεριού.

Λέγεται επίσης ότι είναι συμπονετικοί, ευαίσθητοι και έχουν περισσότερα προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας , καθώς η ψυχή τους δεν είναι συνηθισμένη να έχει ανθρώπινο σώμα. Οι Starseeds δηλώνουν ότι θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα. Αλλά κατακλύζονται από τη ζωή στη Γη και έτσι επαναφορτίζονται περνώντας χρόνο μόνοι.
Οι πιστοί λένε επίσης ότι οι αστρόσποροι έχουν την επιθυμία να εξερευνήσουν και να βιώσουν νέους πολιτισμούς και σφαίρες, που βοηθούν τους αστέρες να παρέχουν στη συνέχεια νέες ιδέες για την ύπαρξη. Παραδείγματα περιλαμβάνουν νέες (συνωμοσιολογικές) θεωρίες για την κοινωνία, ολιστικές παρεμβάσεις στην υγεία, μαζί με σκέψεις για αρχαίους εξωγήινους πολιτισμούς .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.