Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

''Βροχή'' τα τουρκικά δημοσιεύματα με την αγορά πυραυλικών συστημάτων SPIKE-NLOS- ''Επικίνδυνο βήμα της Ελλάδας''

   Όπως έχει γίνει από εχθές γνωστό την απόκτηση του ισραηλινού οπλικού συστήματος Spike NLOS για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισε...

  



Όπως έχει γίνει από εχθές γνωστό την απόκτηση του ισραηλινού οπλικού συστήματος Spike NLOS για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ. Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελεί στρατηγική αναβάθμιση της Ελλάδας καθώς έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει στόχους σε ξηρά και θάλασσα σε απόσταση έως και 50 χλμ.

Βροχή τα τουρκικά δημοσιεύματα για την απόφαση της Ελλάδας να αγοράσει 38 οπλικά πυραυλικά συστήματα SPIKE-NLOS από το Ισραήλ.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, οι τούρκοι συνεχίζουν να παρακολουθούν και να αναλύουν τα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας, με τα ΜΜΕ της χώρας να αναλύουν την αγορά της Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «επικίνδυνο βήμα».

Συγκεκριμένα, η Τurkiye αναφέρει: «Επικίνδυνο βήμα της Ελλάδας με την αγορά πυραυλικών συστημάτων SPIKE», ενώ από την πλευρά της η Υeni Safak γράφει: «H Ελλάδα αγοράζει από το Ισραήλ SPIKE-NLOS».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.