Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άρχισαν πάλι... Σε ένδειξη «φιλίας»... Άσκηση επίθεσης κατά ελληνικής νήσου από τους τούρκους κομάντος της SAT

Ως γνωστόν από όλους τους γείτονες της τουρκίας μόνο η Ελλάδα διαθέτει νησιά! Εννοείται πως δεν μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Από την πρώτη μ...




Ως γνωστόν από όλους τους γείτονες της τουρκίας μόνο η Ελλάδα διαθέτει νησιά! Εννοείται πως δεν μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Από την πρώτη μέρα των σεισμών λέμε πως οι τούρκοι δεν θα αλλάξουν!

Σενάριο επίθεσης κατά νήσου υλοποίησαν οι Τούρκοι κομάντος στέλνοντας μηνύματα “φιλίας” στο Αιγαίο

Το τουρκικό επιτελείο μας παρουσιάζει την επίλεκτη μονάδα Υποβρυχίων καταστροφών (SAT), σε άσκηση κατάληψης νήσου, κατά την οποία όπως σε όλες αναφέρει ουσιαστικά περί προετοιμασίας για την περιοχή της αποκαλούμενης «Γαλάζιας Πατρίδας».

Πηγές παρουσιάζουν τους Τούρκους κομάντος να εκτελούν βολές από ταχύπλοο με πολυβόλο M134.

Ενώ η λεζάντα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας αναφέρει: “Δυνατός, Επαγγελματίας, Αποφασιστικός… «Δεν υπάρχει επιστροφή χωρίς επιτυχία!» Η επίλεκτη μονάδα μας, οι Commandos Underwater Attack (SAT), καταστρέφουν με επιτυχία τους στόχους στις εκπαιδεύσεις που πραγματοποιούν”.

Στο βίντεο βλέπουμε επίσης την εκτέλεση βολών με φορητά αντιαρματικά όπλα κατά παράκτιων στόχων. Για που όμως άραγε να προετοιμάζονται οι Τούρκοι κομάντος, και για ποια νησιά εκτελούν ασκήσεις εδώ και πολλά χρόνια;



Ο χώρος ευθύνης αυτής της ειδικής μονάδας με έδρα την Φώκαια της Σμύρνης, είναι από το Αιγαίο μέχρι τον Εύξεινο Πόντο, “με συνεχή ετοιμότητα για επιχειρήσεις που απαιτούν υψηλές δεξιότητες», όπως ανέφερε παλαιότερα η τουρκική πλευρά.

Ταυτόχρονα βλέπουμε ένα υψηλό συντονισμό ψυχολογικών επιχειρήσεων αυτό το διάστημα από την γειτονική χώρα προς την χώρα μας λόγω σεισμού και της τραγωδίας στα Τέμπη, σε μια σαφή προσπάθεια αποκομίσεως θα λέγαμε της ελληνικής πλευράς και της ελίτ στην χώρα μας.

Η περίοδο “ησυχίας” ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, ευχόμαστε να διατηρηθεί, αλλά εκτιμάται ότι αυτό αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός, αφού τα τουρκικά συμφέροντα, όπως αυτά αποτυπώθηκαν σε όλες τις διμερείς συναντήσεις όχι μόνο δεν αλλάζουν ούτε χιλιοστό, αλλά θα επιχειρηθεί να επιβληθούν κάποια στιγμή, λόγω του ελληνικού σχεδίου εξορύξεων νοτίως της Κρήτης.

Τα βίντεο με τους Τούρκους κομάντος, οι οποίοι όμως δεν ξέρουν τι τους περιμένει αν επιχειρήσουν οτιδήποτε, είναι ένα από τα αγαπημένα της Άγκυρας, για να προκαλεί ψυχολογικές επιχειρήσεις.

Επίσης, είναι γνωστό ότι η όλη εκπαίδευση των Τούρκων κομάντος αφορά απόβαση και κατάληψη ελληνικών βραχονησίδων και μικρονήσων.

Για τον λόγο αυτόν, έχουν κατασκευαστεί τουρκικά σκάφη όπως το KM-STC10, που είναι ένα θαλάσσιο όχημα που μπορεί να κινηθεί τόσο στην επιφάνεια της θάλασσας, όσο και


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.