Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κινεζικά J-11 Fighters «καταρρίπτουν» Mirage 2000 σε viral βίντεο μετά όμως ήρθαν τα Rafale και πώς τελείωσαν όλα

Κινεζικά J-11 Fighters «καταρρίπτουν» Mirage 2000 σε viral CGI βίντεο μετά όμως ήρθε το Rafale από… μακριά και τελείωσαν όλα. «Υπό το φως τ...



Κινεζικά J-11 Fighters «καταρρίπτουν» Mirage 2000 σε viral CGI βίντεο μετά όμως ήρθε το Rafale από… μακριά και τελείωσαν όλα.

«Υπό το φως των εντάσεων μεταξύ Κίνας και Ινδίας που σιγοβράζει, ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων που απεικονίζει μια δραματική εναέρια συνάντηση μεταξύ των ινδικών μαχητικών Mirage 2000 και κινεζικών J-11 κάνει τον γύρο των κινεζικών κοινωνικών δικτύων», αναφέρει το eurasiantimes.com.



Στο βίντεο, περιγράφεται ένα υποθετικό σενάριο όπου η ινδική Πολεμική Αεροπορία εξαπολύει επίθεση στην Κίνα ενώ το Πεκίνο είναι απασχολημένο (υποθετικά πάντα) με την προσάρτηση της Ταϊβάν.

Το βίντεο αναρτήθηκε στην πλατφόρμα microblogging, δημιουργήθηκε με τη χρήση εικόνων που από υπολογιστή (CGI) και απεικονίζει μια σφοδρή εναέρια μάχη μεταξύ κινεζικών και ινδικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από ένα χιονισμένο ορεινό τοπίο.
Κινεζικά J-11 Fighters «καταρρίπτουν» Mirage 2000 σε viral βίντεο μετά όμως ήρθαν τα Rafale και πώς τελείωσαν όλα

Τα κινεζικά δικινητήρια μαχητικά αεροσκάφη J-11 φαίνονται στα πλάνα που καταρρίπτουν αεροσκάφη Mirage 2000 της Ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Τότε είναι που στο βίντεο ένα κινεζικό αεροσκάφος AWACS ειδοποίεί τους πιλότους των κινεζικών μαχητικών αεροσκαφών J-11 για τα ινδικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale που πλησιάζουν.

Τα Rafale εκτοξεύουν πύραυλο αέρος-αέρος beyond-visual-range missile (BVR) Meteor και εκεί… τελειώνει το βίντεο.

Όπως θα μπορούσε να γίνει στο Αιγαίο αν χρειαστεί ένα… πράγμα.



geostratigika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.