Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύγκρουση τρένων - Οι Ιταλοί της Hellenic Train λένε ότι «ο ΟΣΕ έχει την ευθύνη για τη διαχείριση του σιδηροδρομικού δικτύου»

    Την πρώτη της ανακοίνωση, μετά το πολύνεκρο δυστύχημα με τις αμοξοστοιχίες στα Τέμπη, εξέδωσε η ιταλική Ferrovie Dello Stato Italiane π...

   



Την πρώτη της ανακοίνωση, μετά το πολύνεκρο δυστύχημα με τις αμοξοστοιχίες στα Τέμπη, εξέδωσε η ιταλική Ferrovie Dello Stato Italiane που το 2017 εξαγόρασε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τη σημερινή Hellenic Train.
 
Όπως σημειώνει, «η ελληνική κρατική εταιρεία ΟΣΕ διατηρεί το καθήκον και την ευθύνη για την συντήρηση, τη διαχείριση και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου».

Στο Γαλλικό Πρακτορείο γίνεται αναφορά σε μια σειρά ατυχημάτων που σημειώθηκαν στη χώρα μας τα τελευταία πέντε χρόνια, και φιλοξενείται ανακοίνωση της μητρικής της Hellenic Train.


Σε ανακοίνωσή της, η FS ανέφερε ότι η ελληνική κρατική εταιρεία ΟΣΕ διατηρεί το καθήκον και την ευθύνη για την συντήρηση, τη διαχείριση και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου καθώς και την ευθύνη για την κίνηση των τρένων και την κυκλοφορία.

Πριν από ένα 48ωρο δήλωση για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hellenic Train, Dario Lo Bosco. Όπως σημείωσε «η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται δίπα στις αρχές και στους διασώστες», ενώ ταυτόχρονα εκφράζει «τα πιο θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και τη δέσμευση για πλήρη υποστήριξη τους, καθώς και όλων των επιβατών».

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Hellenic Train:



«Καθώς η διερεύνηση των συνθηκών που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη, η Hellenic Train, εταιρεία επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών, συνεχίζει να εργάζεται δίπλα στις αρχές και στους διασώστες στο σημείο του δυστυχήματος και σε όλα τα νοσοκομεία που φροντίζουν τους τραυματίες.

H Hellenic Train, η διοίκηση και οι εργαζόμενοί της, στέκεται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, εκφράζοντας από καρδιάς τα πιο θερμά της συλλυπητήρια αλλά και τη δέσμευσή της για την πλήρη υποστήριξη τους καθώς και όλων των επιβατών».


Σημειώνεται ότι επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών από το δυστύχημα είναι 57, με την είδηση της σιδηροδρομικής τραγωδίας να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Στον Guardian κυριαρχούσε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, μεταφέροντας μαρτυρίες και δηλώσεις από τον τόπο της τραγωδίας. «Ήταν τα 10 πιο εφιαλτικά δευτερόλεπτα. Δεν μπορούσες να δεις πολλά, μόνο καπνό».

«Η σύγκρουση ήταν πολύ δυνατή» σημειώθηκε στον Guardian.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.