Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Τα συνεχή προβλήματα της Hellenic Train και το μοιραίο Inter City 62

Η εταιρεία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με τις αμαξοστοιχίες της τόσο σήμερα, όσο και της προηγούμενες μέρες. Το μεσημέρι της Τρίτης ...





Η εταιρεία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με τις αμαξοστοιχίες της τόσο σήμερα, όσο και της προηγούμενες μέρες.



Το μεσημέρι της Τρίτης υπήρξε σημαντική καθυστέρηση στην αμαξοστοιχία Inter City (IC) 56 που χρειάστηκε να παραμείνει στο σταθμό του Παλαιοφαρσάλου, λόγω τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης.
Μάλιστα το πρόβλημα οδήγησε την εταιρεία να ανακοινώσει πως το δρομολόγιο του Inter City (IC) 56 (Αθήνα - Θεσσαλονίκη-με ώρα αναχώρησης 13:22) θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία από τον Παλαιοφάρσαλο για τη Λάρισα, την Κατερίνη, το Πλατύ και τη Θεσσαλονίκη.

Τα προβλήματα στην μοιραία αμαξοστοιχία

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου η αμαξοστοιχία Inter City 62 που συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική αμαξοστοιχία λόγω πυρκαγιάς πλησίον της γραμμής, είχε ακινητοποιηθεί στην Οινόη, έπειτα από εντολή της πυροσβεστικής και αναχώρησε με 82 λεπτά καθυστέρηση, ενω την ίδια ημέρα η αμαξοστοιχία IC55 είχε ακινητοποιηθεί κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αγγειών, λόγω τεχνικού προβλήματος και αναχώρησε με 96 λεπτά καθυστέρηση.
Μέσα στον Φεβρουάριο τεχνικά προβλήματα αντιμετώπισαν και άλλες αμαξοστοιχίες όπως η η αμαξοστοιχία Inter City 52 (Αθήνα - Θεσσαλονίκη ) , η Inter City 58 , η Inter City 53 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα), ενώ αρκετές ήταν και οι καθυστερήσεις δρομολογίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.