Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

-Βασίλη, φεύγω; ... Η μοιραία συνομιλία του μηχανοδηγού με τον σταθμάρχη Λάρισας λίγο πριν την σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη

   Στη δημοσιότητα δόθηκε το ηχητικό ντοκουμέντο με τη συνομιλία που είχε ο σταθμάρχης Λάρισας και ο μηχανοδηγός λίγο πριν το τραγικό δυστύ...

  



Στη δημοσιότητα δόθηκε το ηχητικό ντοκουμέντο με τη συνομιλία που είχε ο σταθμάρχης Λάρισας και ο μηχανοδηγός λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα με την σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη.

Η συνομιλία όπως την παρουσιάζει το Mega έχει ως εξής:

-Η Λάρισα ακούει;
-Ακούει. ΜΕ 47 νούμερο περνάτε κόκκινο φωτόσημο εξόδου έως φωτόσημο εισόδου Νέων Πόρων
-Βασίλη, φεύγω;
-Φεύγεις, φεύγεις
-Έγινε, καλό βράδυ, καλή συνέχεια.

«Με τύχη πηγαίναμε» λένε οι υπεύθυνοι των σιδηροδρόμων

Για πολύχρονες προειδοποιήσεις προς τους υπευθύνους, για την τραγική κατάσταση των ελληνικών σιδηροδρομικών δικτύων, κάνουν λόγω οι προϊστάμενοι των ενώσεων των υπαλλήλων.

Μιλώντας στο MEGA, ο Αλέξανδρος Τζαμπατζλής, ΓΓ Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών Υπαλλήλων και Μέσων Σταθερής Τροχιάς, έκανε και αυτός λόγο για την ένδεια του σιδηροδρομικού δικτύου από ηλεκτρονικά μέσα ασφαλείας.
«Αν πριν από 6 ή 9 μήνες χρειαζόμασταν δύο βίδες για να βάλουμε στον σταθμό Λαρίσης, δεν μπορούσαμε να το κάνουμε γιατί δεν είχαμε λεφτά, δε δόθηκε ούτε ένα ευρώ για τη συντήρηση της υποδομής».

Ο κ. Τζαμπατζλής έδειξε ως υπεύθυνο για την προχρηματοδότηση των σιδηροδρόμων το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.

«(…)Το σωματείο των μηχανοδηγών τον Οκτώβριο του 2022 έστειλε εξώδικο σε όλους τους φορείς, από το υπουργείο, τη ρυθμιστική αρχή σιδηροδρόμων όπου περιέγραφε αυτά τα συμβάντα και ότι κινδυνεύουμε. Με τύχη πηγαίναμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.