Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαμία: Αναζητήσεις για τον ταυτοποιημένο δράστη επίθεσης σε υπέργηρη γυναίκα από την οποία της άρπαξαν την τσάντα

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται υπέργηρη γυναίκα η οποία δέχθηκε επίθεση από παρέα νεαρών εκ των οποίων ένας ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, με τ...





Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται υπέργηρη γυναίκα η οποία δέχθηκε επίθεση από παρέα νεαρών εκ των οποίων ένας ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, με τους δράστες να έχουν εγκαταλείψει τα κλοπιμαία όταν τους κυνήγησε περαστικός

Τον ταυτοποιημένο δράστη της επίθεσης στην υπέργηρη γυναίκα (07/03) αναζητούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας.

Η 82χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση το απόγευμα της Τρίτης (07/03) ενώ περπατούσε στην οδό Μάρκου Μπότσαρη σε προάστιο της Λαμίας. Οι δύο δράστες, με μαύρα ρούχα, προσέγγισαν την υπέργηρη γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα, με τη γερόντισσα να χάνει την ισορροπία της και να καταλήγει στο οδόστρωμα.

Η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές και διερχόμενος ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για να πάρει το σταθμευμένο όχημά του, αντιλήφθηκε τη διαφυγή των δραστών και τους καταδίωξε. Οι δύο δράστες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, απέρριψαν την τσάντα και πεζή κινήθηκαν προς τις σιδηροδρομικές γραμμές στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Ο πολίτης περιμάζεψε την τσάντα, ενω ειδοποίησε ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Ομάδα ΔΙΑΣ προχώρησε σε αναζητήσεις των δύο δραστών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, εκ των δραστών ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία 18χρονου ο οποίος είναι σεσημασμένος και αναζητείται.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.