Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία «σκληρής» συμμορίας Πακιστανών ληστών - Βασάνισαν και σκότωσαν δύο από τα θύματά τους

      Στην δημοσιότητα δόθηκαν με σχετική διάταξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε Πακιστ...

     



Στην δημοσιότητα δόθηκαν με σχετική διάταξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε Πακιστανών, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που φέρεται να έκανε ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Η εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε την 16/2 από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε εδώ, στη σελίδα της Αστυνομίας τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη των ως άνω εγκλημάτων σε βάρος και άλλων θυμάτων και στην αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με τα διερευνώμενα εγκλήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476229, 210-6476232 του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.