Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Υπάρχουν κι άλλοι νεκροί που είναι δύσκολο να τους εντοπίσουν»

Συγκλονίζει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, περιγράφοντας στο newsit.gr όσα συμβαίνουν στο σημείο, όπου συγκρούστηκαν τ...





Συγκλονίζει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, περιγράφοντας στο newsit.gr όσα συμβαίνουν στο σημείο, όπου συγκρούστηκαν τα δύο τρένα στα Τέμπη, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 16 επιβάτες να χάσουν τη ζωή τους και δεκάδες να τραυματιστούν.

“Είμαστε στο σημείο. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της Λάρισας. 250 άτομα που είναι υγιή, χωρίς τραύματα, έχουν πάει με λεωφορεία στην Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν και νεκροί που βρίσκονται εδώ στα συντρίμμια που είναι δύσκολο να τους εντοπίσουν και μέσα στα βαγόνια”, δήλωσε στο newsit.gr ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός.

“Δεν φαίνονται, δεν υπάρχουν τα βαγόνια 1 και 2, ξεκινάνε οι έρευνες από το 3”, τόνισε.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία επιβάτη που βρισκόταν στο 6ο βαγόνι της αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε και ο οποίος προσπάθησε να βγάλει από το τρένο όσους περισσότερους μπρουσε.

«Βρισκόμουν στο βαγόνι 6. Το νιώσαμε σαν σεισμό. Στο βαγόνι μου χτύπησε μόνο μια γυναίκα. Προσπάθησα να βγάλω όσους περισσότερους μπορούσα, ήταν ένα κοριτσάκι 6 μηνών που ευτυχώς έμαθα ότι βγήκε ζωντανό, έβγαλα όσους περισσότερους μπορούσα. Με έχει πιάσει ταραχή. Συγκρούστηκε το βαγόνι 2 που είναι η καφετέρια. Δεν μπόρεσα να περάσω πιο μπροστά γιατί τα συντρίμμια φλέγονταν».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.