Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα ο σταθμάρχης της Λάρισας – Έρευνες στο τρίτο βαγόνι

   Στον ανακριτή θα προσαχθεί σήμερα ο σταθμάρχης της Λάρισας, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για την τραγωδία στα Τέμπη, ...

  



Στον ανακριτή θα προσαχθεί σήμερα ο σταθμάρχης της Λάρισας, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ φέρεται ότι παραδέχθηκε το μοιραίο λάθος του. Επίσης, στον τόπο του δυστυχήματος θα γίνει αυτοψία του δυστυχήματος από την Τροχαία της Λάρισας.



Ο σταθμάρχης της Λάρισας κατά την προανακριτική απολογία του ομολόγησε το μοιραίο λάθος, δηλαδή πως έβαλε τη μοιραία αμαξοστοιχία σε λάθος τροχιά και πρόσθεσε ότι το κατάλαβε μόλις πληροφορήθηκε για το τραγικό δυστύχημα.

Τότε αντιλήφθηκε τις συνέπειες των όσων είχε κάνει, δρομολογώντας την επιβατική αμαξοστοιχία σε λάθος ράγες. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, απέδωσε το λάθος του στην «κακιά ώρα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών από το οποίο προήλθε ως αποτέλεσμα θάνατος πολλών ατόμων (κακούργημα), το οποίο με βάση πρόσφατη τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα επισύρει ποινές από 10 χρόνια κάθειρξη έως και ισόβια. Επίσης, για ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροή και σωματικές βλάβες από αμέλεια και κατά συρροή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.