Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου

    Ο Νίκος Ανδρικόπουλος έγραψε ιστορία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρ...

   



Ο Νίκος Ανδρικόπουλος έγραψε ιστορία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε τον εαυτό του και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του τριπλούν, χαρίζοντας την πρώτη διάκριση στη χώρα μας στη διοργάνωση της Τουρκίας.

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος δεν ήταν ένα από τα φαβορί του τελικού του τριπλούν, ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο πολύ δυνατών αντιπάλων του και να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, πίσω από τον ασυναγώνιστο Πορτογάλο Πιτσάρδο.

Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να κάνει ένα τρομερό άλμα στα 16.58μ. στην πέμπτη του προσπάθεια, επίδοση που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ και ήταν ικανή να του χαρίσει το ασημένιο μετάλλιο.

Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού εξαργύρωσε τη σκληρή δουλειά και τη συνέπεια και κατάφερε σε έναν αγώνα με διαθέσιμα τα δύο από τα τρία μετάλλια – το πρώτο ήταν κλεισμένο από τον Πιτσάρδο – να ανέβει στο βάθρο των νικητών και κατακτήσει το πρώτο το μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.