Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στο ληξιαρχείο Λάρισας όπου δίνονται τα πιστοποιητικά θανάτου – Σήμερα η πρώτη κηδεία

Δραματικές στιγμές εκτυλίσσονται στο Ληξιαρχείο Λάρισας, όπου οι συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη καλούνται ...





Δραματικές στιγμές εκτυλίσσονται στο Ληξιαρχείο Λάρισας, όπου οι συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη καλούνται να παραλάβουν τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των δικών τους ανθρώπων.

Μετά την έκδοση της ληξιαρχικής πράξης, οι συγγενείς παραλαμβάνουν τη σορό, σε σφραγισμένο φέρετρο, προκειμένου να γίνει η κηδεία του κάθε θύματος.

Οι νεκροί είναι 57, ένας παραπάνω από όσους δηλώθηκαν ως αγνοούμενοι. Όπως εξηγούν οι ειδικοί, κανένας συγγενείς του 57ου δεν τον δήλωσε. Είχε προηγηθεί η ταυτοποίηση των σορών με DNA, ενώ οι αρμόδιοι αποφάσισαν να μην δουν οι συγγενείς τις σορούς.

Μετά την ταυτοποίηση, οι συγγενείς ειδοποιούνται από το ΑΤ Λαρίσης να μεταβούν σε ένα από τα ξενοδοχεία της πόλης. Παρουσία ψυχολόγων, τους ανακοινώνεται ο θάνατος του συγγενούς τους. Μέχρι στιγμής έχει γίνει η ταυτοποίηση 36 νεκρών.

Σήμερα η πρώτη κηδεία θύματος της τραγωδίας με τα τρένα στα Τέμπη

Ήδη για σήμερα στις 16:00 το έχει προγραμματιστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης η κηδεία της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα, η οποία ταξίδευε με το τρένο με τον σύζυγό της. Ο δεύτερος σώθηκε κατά τύχη, επειδή τη στιγμή της σύγκρουσης είχε σηκωθεί να πάει στην τουαλέτα.

Το ζευγάρι είχε αφήσει τον δύο ετών γιο τους στην Κατερίνη και είχαν κατέβει στην Αθήνα για το τριήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.