Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη επιβίωσε από την τραγωδία στα Τέμπη και θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής

    Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη, στάθηκε τυχερή στην ατυχία της, καταφέρνοντας να βγει σώα με ελαφρά τραύματα από ...

   



Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη, στάθηκε τυχερή στην ατυχία της, καταφέρνοντας να βγει σώα με ελαφρά τραύματα από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη, προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και σύμφωνα με τον προπονητή της, Γιώργο Σαλαβαντάκη, στην προσπάθεια της να ξεχάσει όσα έγιναν στην τραγωδία στα Τέμπη, αποφάσισε να ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα με την εθνική ομάδα στη Ντόχα, όπου πιθανότατα θα αγωνιστεί στη σειρά του Παγκοσμίου κυπέλλου.

«Δεν είναι καλά. Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Επέλεξε να αγωνιστεί και όχι να καθίσει σπίτι της. Της είπα ότι δε με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, να κάνει ό,τι νιώθει εκείνη καλύτερο. Δε μιλάει καθόλου, επέλεξε να μείνει σιωπηλή, το περνάει μόνη της. Δεν μπορούμε να την πιέσουμε, Μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα, όσο δυνατόν είναι αυτό», ανέφερε στην ΕΡΤ3 ο προπονητής της Εμμανουέλας Κατζουράκη.

«Σίγουρα είναι αγωνίστρια. Ηθελε να είναι μαζί μας από το να κάτσει σπίτι. Ελπίζω να της κάνει καλό. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, με ενδιαφέρει η ψυχική της ηρεμία. Θα είμαστε δίπλα της. Πάμε για τους αγώνες με μισή καρδιά όλοι μας», πρόσθεσε ο κ. Σαλαβαντάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.