Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχασε τις δύο αδερφές του στο τρένο στα Τέμπη - Είχαν έρθει από τη Γερμανία για μια κηδεία

   Συγκλονίζουν οι ανθρώπινες ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας των επιβατών που έχασαν τη ζωή τους στη σύγκρουση των τρένων σ...

  



Συγκλονίζουν οι ανθρώπινες ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας των επιβατών που έχασαν τη ζωή τους στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Μια από αυτές είναι και η ιστορία της Ευαγγελίας και της Χρυσούλας. Πρόκειται για δύο αδερφές που βρίσκονταν στο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Οι δύο αδερφές ζούσαν για χρόνια στην Γερμανία και είχαν έρθει στην Ελλάδα για να παραστούν στην κηδεία ξαδέρφης τους, αλλά και να δουν τον αδερφό τους.

Ο αδερφός τους Στέλιος Κουκαριώτης μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ λέγοντας πως η Ευαγγελία και η Χρυσούλα είχαν έρθει στην Αθήνα για την κηδεία. Επιστρέφοντας από την Αθήνα μπήκαν στον τρένο για Θεσσαλονίκη και από εκεί θα πήγαιναν στη Γερμανία, ενώ ο ίδιος επέστρεψε οδικώς στο Αγρίνιο.

«Με πήραν τηλέφωνο κάποιοι γνωστοί από τη Γερμανία ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τις αδελφές μου. Τότε άρχισα να ψάχνω πληροφορίες, είδα ότι το τρένο έπρεπε να έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη και μετά διαπίστωσα ότι υπήρχε καθυστέρηση 1,5 ώρας. Τότε κατάλαβα ότι αυτό το τρένο που ήταν πάνω και οι αδελφές μου ήταν το μοιραίο», πρόσθεσε.

«Δικαιοσύνη ζητούν τα θύματα, οι νεκροί και οι τραυματίες. Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων. Τώρα αποχαιρετούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι δεν θα τα ξαναδούμε», δηλωσε ο κ. Κουκαριώτης, τονίζοντας: «Είμαι απογοητευμένος από την εταιρεία. Έπρεπε από την πρώτη στιγμή να βγουν και να μας ενημερώσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.