Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Σμύρνη: «Είναι παράσιτο, ζει σε βάρος των άλλων» ξεσπάει συγγενής του Ελλάδιου από την «Κιβωτό του Κόσμου»

    Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη από το protothema.gr ότι ο ένας από τους τρεις μαστροπούς της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη είναι ο Ελλάδ...

   



Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη από το protothema.gr ότι ο ένας από τους τρεις μαστροπούς της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη είναι ο Ελλάδιος Σ., ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, το οποίο έχει επίσης συλληφθεί και εμπλέκεται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας ο Ελλάδιος τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της μικρής σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου με έναν Γεωργιανό bodyguard υψηλών προσώπων.



Με αφορμή την αποκάλυψη αυτή συγγενής του Ελλάδιου μίλησε στο Star και χρησιμοποίησε «βαριές» κουβέντες λέγοντας «είναι ένα παράσιτο, ζει εις βάρος άλλων».

«Έχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες κλοπές εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε! Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος» συμπλήρωσε ο συγγενής του Ελλάδιου.

Ο Ελλάδιος Σ. ενώ αρχικά, έβγαινε στα κανάλια και κατηγορούσε τον πατέρα Αντώνιο στη συνέχεια άλλαξε γραμμή και προέβαινε σε θερμές δηλώσεις υπέρ του κατηγορούμενου ιερέα. Ο Ελλάδιος Σ. μαζί με τον μαστροπό «Ταχίρ» και έναν άλλο Έλληνα, κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.

Τραβούσε βίντεο

Ο σκοτεινός ρόλος του Ελλάδιου Σ., όπως αναφέρεται στη δικογραφία, είναι ο εξής: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.