Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Πρώτο θέμα η τραγική είδηση σε διεθνή ΜΜΕ

   Οι εικόνες από την τραγωδία στα Τέμπη με τους 36 νεκρούς μέχρι στιγμής, κάνουν τον γύρο του κόσμου. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης καλύπτουν ...

  



Οι εικόνες από την τραγωδία στα Τέμπη με τους 36 νεκρούς μέχρι στιγμής, κάνουν τον γύρο του κόσμου. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης καλύπτουν με συνεχή ροή τις εξελίξεις από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δεκάδες άτομα σκοτώθηκαν μετά τη σύγκρουση δύο τραίνων στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος του BBC, το οποίο στον ιστότοπό του έχει συνεχή ενημέρωση για την τραγωδία.

«Τουλάχιστον 32 νεκροί και δεκάδες τραυματίες στη σύγκρουση μεταξύ ενός επιβατικού και εμπορικού τραίνου», αναφέρει στην πρώτη σελίδα του ιστότοπού της η βρετανική εφημερίδα Guardian. Πρώτο θέμα και στην Independent είναι το σιδηροδρομικό δυστύχημα, η οποία στον ιστότοπό της έχει και live ενημέρωση, όπως και το BBC.

Επίσης, οι Times αναφέρονται στην τραγωδία.

Το γερμανικό περιοδικό Spiegel έχει εκτενές ρεπορτάζ από το δυστύχημα στην πρώτη σελίδα του ιστότοπού του, όπως και η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine. Οι γαλλικές εφημερίδες Figaro και Monde καλύπτουν εκτενώς το τραγικό συμβάν, κάνοντας λόγο για «το χειρότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα που έχει σημειωθεί ποτέ στην Ελλάδα».

Παράλληλα, από την ώρα που σημειώθηκε το δυστύχημα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως το Reuters και το AFP, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.