Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέμπη: Στον εισαγγελέα ο σταθμάρχης Λάρισας για την τραγωδία! Πήρε προθεσμία για αύριο Κυριακή

  Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο σταθμάρχης Λάρισας για την πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έχει α...

 



Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο σταθμάρχης Λάρισας για την πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έχει ασκηθεί εις βάρος του σταθμάρχη κακουργηματική ποινική δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες εξ αμελείας.

Ο συνήγορος του σταθμάρχη ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Κυριακή στις 11:00. Όπως είπε, αυτό έγινε καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Οι αναφορές για τον σταθμάρχη

Συνάδελφοι του 59χρονου αναφέρουν πως η εκπαίδευσή του κράτησε περίπου έξι μήνες. Η πρακτική του ωστόσο αποτελείται από την θητεία του σε ένα επαρχιακό σταθμό, της Καλαμπάκας, από όπου όπως λένε οι συνάδελφοί του, περνάνε… δυο τρένα τη μέρα.

Και η πρώτη του βάρδια ως σταθμάρχης Λάρισας, χωρίς άλλον να τον επιβλέπει, ήταν την Παρασκευή, πριν από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δηλαδή 5 μόλις μέρες πριν την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις αναφέρουν επίσης πως ο σταθμάρχης των Νέων Πόρων φαίνεται να είχε καταλάβει για την φονική πορεία που ακολουθούσαν τα δύο τρένα στα Τέμπη και είχε ειδοποιήσει τον συνάδελφό του στη Λάρισα.

Το γεγονός αυτό εμπεριέχεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σύμφωνα με τον Alpha. Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης στις 23.04, ο σταθμάρχης των Νέων Πόρων ενημερώνει τον αντίστοιχο της Λάρισας με τον ασύρματο για τα δύο τρένα στην ίδια γραμμή. Δηλαδή ότι έχει ξεκινήσει από εκεί η εμπορική αμαξοστοιχία με κατεύθυνση στην Αθήνα και του έδωσε μάλιστα και τον αριθμό. Η απάντησή του ότι ”οκ ελήφθη αυτό, καλώς..”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.