Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρομοκρατική επίθεση στου Ψυρρή: Προσπάθησαν να στρατολογήσουν και Αλβανούς βαρυποινίτες

   Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την τρομοκρατική οργάνωση και τους δύο Πακιστανούς, οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι να σκορπίσουν τον θάνατ...

  



Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την τρομοκρατική οργάνωση και τους δύο Πακιστανούς, οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι να σκορπίσουν τον θάνατο σε εβραϊκό εστιατόριο, που λειτουργεί και ως συναγωγή, στην περιοχή του Ψυρρή.

Η υπόθεση “πρωταγωνιστεί” τόσο στα εβραϊκά, όσο και στα πακιστανικά ΜΜΕ, που μεταδίδουν και δικές τους πληροφορίες για την επίθεση που σχεδίαζαν τρομοκράτες που συνδέονται με τη Quds Force (Δύναμη Κουντς). Σύμφωνα με εβραϊκά ΜΜΕ, εκτός από τους δύο συλληφθέντες, τον 27χρονο Χαϊντέρ και τον 29χρονο Χουσεΐν, η τρομοκρατική οργάνωση προσπάθησε να στρατολογήσει τουλάχιστον άλλους 15 Πακιστανούς, αλλά και Αλβανούς βαρυποινίτες, αναζητώντας οπλισμό και επαγγελματίες εκτελεστές.

Οι ταρίφες

Οι δύο Πακιστανοί τρομοκράτες θα λάμβαναν το ποσό των 15.000 με 16.000 ευρώ για κάθε άνθρωπο που θα σκότωναν. Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης, το ποσό αυτό θα αυξανόταν, στην περίπτωση που το θύμα είχε κάποιο αξίωμα στην εβραϊκή κοινότητα.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος του 27χρονου Χαϊντέρ με τον “εγκέφαλο”, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στην Τεχεράνη:

“Εγκέφαλος”: Δύο, τρία άτομα πηγαίνετε εκεί και βάλτε φωτιά στην κουζίνα, όταν βρείτε ευκαιρία.
Χαϊντέρ: “Εγώ θέλω να αξίζουν τουλάχιστον τα χρήματα και θέλω ή στο χώρο ή σε κεντρικό σημείο να είναι τουλάχιστον 40 με 50 άτομα.
“Εγκέφαλος”: Να γίνει η δουλειά με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην έχουν περιθώριο, το καταλαβαίνεις;
Χαϊντέρ: Θα γίνει. Σου το υπόσχομαι. Και από τον κάθε νεκρό και τραυματία θα σου στείλω φωτογραφίες και βίντεο.
“Εγκέφαλος”: Ό,τι πληγή και τραύμα θα υπάρχει, να φαίνεται φανερά στο βίντεο.
Η ταξιδιωτική προειδοποίηση

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, είχε εκδοθεί ταξιδιωτική προειδοποίηση για τους Ισραηλινούς εν όψει του Εβραϊκού Πάσχα για πολλούς δημοφιλείς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Η προειδοποίηση ανέφερε ότι “το Ιράν θα συνεχίσει τις τρομοκρατικές ενέργειες για να βλάψει ισραηλινούς και εβραϊκούς στόχους σε όλο τον κόσμο”.

Άλλες χώρες που συμπεριλήφθηκαν στην ταξιδιωτική προειδοποίηση είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία, το Μπαχρέιν και η Κύπρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.