Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκλεισε η μαύρη λίστα... 57 οι νεκροί – Συμπεριλαμβάνονται όλοι όσοι είχαν δηλωθεί αγνοούμενοι,

    Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι προσπάθειες των συνεργείων της Πυροσβεστικής για να απομακρυνθούν τα βαγόνια των μοιραίων τρένων από τα...

   



Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι προσπάθειες των συνεργείων της Πυροσβεστικής για να απομακρυνθούν τα βαγόνια των μοιραίων τρένων από τα Τέμπη, ενώ πλέον όλοι οι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από το δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη ανέρχονται στους 57.



Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, αστυνόμος Β’, Κωνσταντία Δημογλίδου, διευκρίνισε ότι όσοι είχαν δηλωθεί αρχικά ως αγνοούμενοι συμπεριλαμβάνονται στους νεκρούς.

«Σε αυτό το σημείο γίνεται το λάθος από κάποιους να προσθέτουν αυτούς που είχαν δηλωθεί από τους συγγενείς ως αγνοούμενοι αμέσως μετά το δυστύχημα με τον αριθμό των νεκρών που έχουν ανασυρθεί. Όσοι είχαν δηλωθεί αρχικά συμπεριλαμβάνονται στους νεκρούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε η κ. Δημογλίδου, μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 36 σοροί από τα δείγματα που έχει λάβει η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως έχουν ενημερωθεί μόλις 11 οικογένειες θυμάτων.

Σχετικά με τους νοσηλευόμενους η κ. Δημογλίδου είπε ότι παραμένουν για νοσηλεία 38 επιβάτες.

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως ακόμα ένας τραυματίας προστέθηκε στον κατάλογο των διασωληνωμένων, καθώς παρουσίασε σημαντική επιδείνωση από τα βαριά τραύματα που υπέστη κατά το σιδηροδρομικό δυστύχημα. Ο τραυματίας εισήχθη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.