Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέμπη: Θρήνος και οδύνη και στην κηδεία της 42χρονης Βάγιας από τον Τύρναβο

  Το τελευταίο αντίο στην 42χρονη Βάγια, η οποία έχασε την ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, λένε αυτήν την ώρα φίλοι και συγγ...

 



Το τελευταίο αντίο στην 42χρονη Βάγια, η οποία έχασε την ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, λένε αυτήν την ώρα φίλοι και συγγενείς.



Στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο αποχαιρετούν αυτήν την ώρα φίλοι και συγγενείς την 42χρονη Βάγια, η οποία έχασε την ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Η Βάγια ήταν νοσηλεύτρια στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, και το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής.

EUROKINISSI

Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου, ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου προτείνεται στα μέλη του συλλόγου και σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να κλείσουν τα καταστήματά τους στις 12.00 καθώς τελείται στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης η νεκρώσιμη ακολουθία για την αδικοχαμένη 42χρονη.

EUROKINISSI

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση της τελετής, ενώ την ίδια ώρα τα καταστήματα εστίασης έχουν κλείσει τη μουσική.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.