Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέμπη: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 28χρονου Σωτήρη Καραγεωργίου στην Θεσσαλονίκη

   Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του 28χρονου Σωτήρη Καραγεωργίου οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του. Ο άτυχος νεαρός ήταν ένα από τα θύμ...

  



Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του 28χρονου Σωτήρη Καραγεωργίου οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του. Ο άτυχος νεαρός ήταν ένα από τα θύματα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη…



Στη Θέρμη και τη Θεσσαλονίκη έπεσε η αυλαία ενός ακόμη οικογενειακού δράματος. Με τους γονείς, τους στενούς συγγενείς και τους φίλους του Σωτήρη Καραγεωργίου να είναι συντετριμμένοι από την απώλεια του δικού τους ανθρώπου. Ενός νεαρού που επέστρεφε με φίλο του, από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Την πρώτη μέρα ο 28χρονος ήταν αγνοούμενος και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι. Ο πατέρας του, έκανε τότε δραματικές εκκλήσεις και προσευχόταν για ένα ευχάριστο νέο, που δυστυχώς δεν ήρθε.

Ο 28χρονος Σωτήρης Καραγεωργίου με καταγωγή από την Ημαθία, ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είχε ταξιδέψει στην Αθήνα. «Είχαν πάει με τις κοπέλες τους και τους περιμέναμε να επιστρέψουν» είχε πει ο πατέρας του φίλου του, Παύλος Ασλανίδης.

Το απόγευμα οι στιγμές συγκίνησης στην εκκλησία της Θέρμης ήταν διαδοχικές. Κανείς δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα του αποχωρισμού. Κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Ο Σωτήρης έτυχε να κάθεται σε ένα από τα πρώτα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας και σκοτώθηκε ακαριαία στα Τέμπη.

Οι φωτογραφίες που ανέβαζε στις διαδικτυακές του σελίδες, προκαλούν πλέον συγκίνηση και θλίψη. Ένα παιδί με όνειρα και όρεξη για ζωή, σκοτώθηκε άδικα, αναπάντεχα και πρόωρα.

   

Όταν το φέρετρο βγήκε από την εκκλησία, ο πόνος ήταν για όλους βουβός. Στο σημείο και ορισμένοι από τον τόπο καταγωγής του, στη Μελίκη Ημαθίας, που έφτασαν στη Θεσσαλονίκη συγκλονισμένοι από τη συμφορά που χτύπησε την οικογένεια του 28χρονου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.