Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέμπη: Υπάρχουν τουλάχιστον 20 - 25 επιβάτες που δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί

   «Η επιχείρηση έρευνας διάσωσης ξεκίνησε από χθες το βράδυ μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Το πρόβλημα επικεντρώνεται στα τρί...

  



«Η επιχείρηση έρευνας διάσωσης ξεκίνησε από χθες το βράδυ μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Το πρόβλημα επικεντρώνεται στα τρία πρώτα βαγόνια της αμαξοστοιχίας. Είχαμε ταυτόχρονη εκδήλωση πυρκαγιάς, εκτός από τον απεγκλωβισμό συνεπώς κάναμε και άμεση κατάσβεση γιατί υπήρχε κίνδυνος για επιπλέον απώλειες ζωών» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Επιπυραγός Ιωάννης Αρτοποιός, στον Realfm.

«Οι επιβεβαιωμένοι νεκροί στο πεδίο είναι 36. Οι τραυματίες είναι 66. Από αυτούς 60 είναι σε απλές κλίνες, ενώ 6 βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να αφαιρέσουμε τον εξοπλισμό από τα βαγόνια και να φτάσουμε στο βάθος, κάτω από τους συρμούς, όπου πιστεύουμε ότι βρίσκονται επιβάτες» περιέγραψε ο κ. Αρτοποιός.

«Η ενημέρωση από την εταιρεία είναι για 350 άτομα. Υπάρχουν κι άλλοι εγκλωβισμένοι με βάση τα δεδομένα που έχουμε. Εξακολουθούμε να ψάχνουμε εγκλωβισμένους. Υπάρχουν τουλάχιστον 20 άνθρωποι που δεν έχουν βρεθεί» περιέγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.