Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέμπη: Το τελευταίο «αντίο» των συμμαθητών του, στον 15χρονο Παναγιώτη – Το μήνυμα με τις σχολικές τσάντες

Με τον πιο συγκινητικό τρόπο, σχηματίζοντας με τις τσάντες τους τη φράση «1.3.23 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΕΙΣ», αποχαιρέτησαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίο...





Με τον πιο συγκινητικό τρόπο, σχηματίζοντας με τις τσάντες τους τη φράση «1.3.23 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΕΙΣ», αποχαιρέτησαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ελευθερίου Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη τον συμμαθητή τους Παναγιώτη, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Λόγω της βροχής που έπεφτε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου και όχι στον προαύλιο χώρο, όπως συνέβη στα περισσότερα σχολεία της χώρας.

Πριν από την έναρξη των σχολικών μαθημάτων, στις 08:12 π.μ. ( 12 ήταν και τα λεπτά της μοιραίας διαδρομής στα Τέμπη πριν από τη σύγκρουση), κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από δεκάδες συμμαθητές του 15χρονου Παναγιώτη.

Στη συνέχεια, οι συμμαθητές του Παναγιώτη, άφησαν ένα τριαντάφυλλο και άναψαν ένα κεράκι δίπλα από τη φωτογραφία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου θα επισκεφτεί το σχολείο ψυχολόγος, ώστε να μιλήσει σε όλα τα παιδιά.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο πραγματοποιείται κατάληψη, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη.

Σχολεία της περιοχής προχωρούν στην ίδια ενέργεια.

Πηγή grtimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.