Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκάρει η αδελφή της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της – «Ας πρόσεχε, ποτέ δεν άκουγε»

    Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα γίνονται γνωστά από την κακοποίηση 13χρονης στη Μάνη. Μετά τις απίστευτες δηλώσεις της μάνας τη...

   




Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα γίνονται γνωστά από την κακοποίηση 13χρονης στη Μάνη. Μετά τις απίστευτες δηλώσεις της μάνας της 13χρονης κοπέλας που γέννησε το παιδί του βιαστή της, ότι «πήγαινε με πολλούς», τώρα σοκάρει με τα λεγόμενά της και η αδελφή της άτυχης κοπέλας, η οποία είπε «Ας πρόσεχε, ποτέ δεν άκουγε».

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η 18χρονη αδελφή του κοριτσιού, σοκάροντας με την κυνικότητά της, για τον βιασμό της μικρότερης αδελφής της.

Η δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ, είπε πως η 18χρονη μιλάει για την αδελφή της λες και είναι ξένο παιδί. «Προσπαθούσαμε να την συνετίσουμε αλλά εκείνη δεν έβαζε μυαλό» είπε η κοπέλα για την αδελφή της στη δημοσιογράφο, σοκάροντας την. «Εμείς μάθαμε ότι ήταν έγκυος όταν διένυε τον έκτο μήνα. Το έκρυβε. Έτσι κι αλλιώς συνέχεια φοράει φαρδιά ρούχα, οπότε δεν το είχαμε καταλάβει. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας. Τους είπα να κάνει ένα τεστ DNA και είπαν ότι κοστίζει. Η ίδια λέει ότι ούτε εκείνη ξέρει ποιος είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο που επισκέφτηκε το σπίτι όπου διέμενε η άτυχη 13χρονη.

Όπως είπε η κοπέλα στην εκπομπή το μεγαλύτερο πρόβλημα για την κατάσταση την οποία βιώνουν είναι ο πατέρας τους, ο οποίος είναι πλέον στη φυλακή. Ερωτηθείσα για το αν κάποιος συγγενής έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά την ίδια ή κάποιο από τα αδέλφια της, η κοπέλα είπε πως όχι, τονίζοντας πως δεν πιστεύει ότι συγγενικό πρόσωπο είναι ο πατέρας του μωρού της αδελφής της. «Η αδελφή μου ας πρόσεχε. Ποτέ δεν μας άκουγε, έκανε πάντα του κεφαλιού της», κατέληξε η 18χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.