Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σπάτα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για την συμπλοκή με δύο τραυματίες σε εμπορικό κέντρο

Ένας 15χρονος και ένας 16χρονος συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς για την άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, που συνέβη σε εμπορικό κέντρο στ...





Ένας 15χρονος και ένας 16χρονος συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς για την άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, που συνέβη σε εμπορικό κέντρο στα Σπάτα, το απόγευμα της Κυριακής. Σημειώνεται ότι δύο ανήλικοι τραυματίστηκαν στο πρόσωπο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Λιγότερο κρέας, καλύτερα για όλους _ Greenpeac

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν 10 ανήλικους στην Παλλήνη και τους οδήγησαν Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων- Αρτέμιδος, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή δύο εξ αυτών στους τραυματισμούς των δύο ανηλίκων.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 12-2-2023 στα Σπάτα, από αστυνομικούς Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 2 ανήλικοι, ηλικίας 15 και 16 ετών, κατηγορούμενοι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 12-2-2023, σε χώρο εμπορικού κέντρου στα Σπάτα, ομάδα αποτελούμενη από 10 ανηλίκους κινήθηκαν απειλητικά προς έτερη ομάδα αποτελούμενη από 11 ανηλίκους που βρισκόταν εντός αυτού.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα από την επιτιθέμενη ομάδα τραυμάτισαν 2 ανηλίκους της έτερης ομάδας στο πρόσωπο με χρήση σωματικής βίας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Μετά από αναζητήσεις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην περιοχή της Παλλήνης 10 ανήλικους, τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων- Αρτέμιδος, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή δύο εξ αυτών στους προαναφερθέντες τραυματισμούς και συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι υπόλοιποι ανήλικοι παρελήφθησαν από τους κηδεμόνες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.