Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πάσχα στο χωριό» με πινακίδες ΙΧ και τέλη «με το μήνα» από Απρίλιο

  Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, θα μπορέσουν φέτος εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες να πάρουν πινακίδες και να κινήσουν με τα οχήματα που είχ...

 



Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, θα μπορέσουν φέτος εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες να πάρουν πινακίδες και να κινήσουν με τα οχήματα που είχαν θέσει μέχρι και πέρυσι σε ακινησία, πληρώνοντας αναλογικά τέλη κυκλοφορίας, χωρίς καμία προσαύξηση και μόνον για όσους μήνες επιλέξουν.



Η διορία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας έτους 2023 λήγει σήμερα 28 Φεβρουαρίου. Επιβεβαιώνονται όμως οι πληροφορίες του newmoney.gr πως στο υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζουν διάταξη που θα έρθει αυτ΄την εβδομάδα για ψήφιση στη Βουλή και θα δώσει τη δυνατότητα να ανοίξει η πλατφόρμα MyCar της ΑΑΔΕ πριν τα μέσα Απριλίου, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να προβούν σε άρσης ακινησίας και πληρωμή τελών κυκλοφορίας «με το μήνα».

Η προσπάθεια αυτή γίνεται για να εξυπηρετηθεί περισσότερος κόσμος να μετακινηθεί για να κάνει «Πάσχα στο χωριό», καθώς φέτος πέφτει 16 Απριλίου. Αν καταστεί εφικτό, η διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει από τη Μεγάλη Εβδομάδα ή και την Κυριακή των Βαΐων (9 Απριλίου). Στην περίπτωση αυτή, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συμπέσει και με τις εκλογές.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.